2. prosinca

Večer stand up-a i iluzije Gorana Vugrinca i Luke Vidovića u opatijskom Ambasadoru

Aleksandra Kućel IlićOve se subote, 2. prosinca, u hotelu Ambasador u Opatiji održat će se večer stand up-a i iluzije, koja donosi uzbudljiv spoj vrhunskog stand-up nastupa jednog od najpoznatijih hrvatskih komičara Gorana Vugrinca te fascinantnih mađioničarskih trikova Luke Vidovića – najavili su iz LRH.


Goran Vugrinec, član LAJNAP ekipe, koja uključuje istaknuta imena poput Vlatka Štampara, Aleksandra Curač-Šarića, Tomislava Kozačinskog Koze i Saše Turkovića, pružit će publici nezaboravno iskustvo smijeha.


S više od 800 nastupa u svojoj karijeri, Vugrinec je osvojio publiku diljem Hrvatske, regije te čak i u internacionalnim destinacijama poput Londona, Cape Towna, Barcelone i Budimpešte.
Njegovo iskustvo obuhvaća i televizijske nastupe, uključujući RTL-ov “Klub Smijeha”, “Total Wipeout” te “Standupexpress” na Comedy Centralu Extra.


Uz stand-up komediju, na pozornici će se pojaviti i mađioničar Luka Vidović čija fascinantna priča o usponu od studiranja glume do nastupa u Monte Carlu pred princom Albertom II od Monaka svjedoči o njegovom izuzetnom umijeću i profesionalizmu, stoji u najavi ove “čarobne večeri smijeha”.