Nautica

Utjecajni talijanski nautički magazin predstavio Opatiju u reportaži na osam stranica

Aleksandra Kućel IlićOPATIJA – Nautica, najutjecajniji talijanski nautički magazin, u svom jesenskom izdanju donosi reportažu novinarke Patrizije Magi o Opatiji i Opatijskoj rivijeri.


Novinarka je Opatiju posjetila krajem lipnja, a domaćini studijskog putovanja bili su djelatnici Turističke zajednice grada Opatije koji su je vodili u razgled Opatije, organizirali posjet Parku prirode Učka i Centru za posjetitelje na Učki te organizirali izlet gliserom duž Opatijske rivijere. Tijekom svojeg posjeta Opatiji Magi je izrazila oduševljenje viđenim, a ljepote Opatije i rivijere, Parka prirode Učka te opatijske okolice kao i svoje impresije prenijela je na najljepši mogući način, kroz reportažu na osam stranica – javili su iz Turističke zajednice grada Opatije.


Ovo posebno izdanje magazina Nautica premijerno se distribuira od 16. rujna na 61. izdanju Međunarodnog sajma nautike u Genovi. Studijsko putovanje novinarke Patrizie Magi omogućili su predstavništvo HTZ-a u Milanu, TZ-a Kvarnera i TZG-a Opatije.