Radovi

U petak se zatvara opatijska ulica Put za Plahuti

Aleksandra Kućel Ilić

Foto Screenshot Google Maps

Foto Screenshot Google Maps

Promet će se otvarati svakih nekoliko sati na 30 minuta, a obavezno će biti otvoren od 16 do 16.45 satiU petak, 1. prosinca tijekom cijeloga dana će biti zatvorena opatijska ulica Put za Plahuti – javili su iz Novotehne d.d. Rijeka, a detaljnije pojašnjenje je objavljeno na mrežnim stranicama Grada Opatije.


– Obavještavamo o potpunom zatvaranju dijela ulice Put za Plahuti kod kućnog broja 1A od 7.15 do 19.15 sati, dana 1. prosinca u svrhu dovoza i montaže kranske dizalice. Vrijeme potrebno za montažu kranske dizalice je 10 do 12 sati te će u tom vremenskom razdoblju doći do višesatnog zauzeća kolnika u punoj širini dijela ulice Put za Plahuti kod kućnog broja 1A.


Promet će se otvarati svakih nekoliko sati na 30 minuta, a obavezno će biti otvoren od 16 do 16.45 sati zbog prolaska stanara pri povratku s posla, kao i u slučaju potrebe prolaska interventnih vozila.
Parking za stanare ulice Put za Plahuti u navedenom će razdoblju biti omogućen nasuprot ulaza u ulicu, na raskrižju ulice Šetalište Carmen Sylve i ulice Put za Plahuti – naveli su iz Grada Opatije.