Pandemija

U Opatiji u srijedu tri novoboljele osobe, koronavirus ušao u dječji vrtić

P. N.

Dječji vrtić Opatija / Snimio Vedran KARUZA

Dječji vrtić Opatija / Snimio Vedran KARUZA

Zaražena je odgojiteljica jasličke skupine u Dječjem vrtiću Opatija te je za djecu jasličke skupine i još dvije odgojiteljice određena mjera samoizolacijeU srijedu je potvrđena zaraza koronavirusom za tri osobe s područja Grada Opatije, priopćio je Stožer civilne zaštite Grada Opatije.


‘Jedna od njih je odgojiteljica jasličke skupine u Dječjem vrtiću Opatija te je za djecu jasličke skupine i još dvije odgojiteljice određena mjera samoizolacije. Jedna je novooboljela osoba kontakt prethodno zaražene osobe, a svi su kontakti novooboljelih obrađeni’, priopćio je opatijski stožer.


 
I gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić objavio je putem Facebooka da je korona virus ušao u Dječji vrtić u Opatiji.


 


‘Naime, jedna je odgojiteljica pozitivna na Covid-19 zbog čega su djeca iz jednog odjeljenja, ali i njezina kolegica preventivno u samoizolaciji. Cijelo sam vrijeme u komunikaciji s direktoricom Sandrom Tramontanom te ću vas obavještavati o svim novostima’, pojasnio je Dujmić.


 


Pred nama je izazovno vrijeme, ali sam siguran da ćemo zajedno odgovornim ponašanjem pomoći da se zaraza što manje proširi, ali i da će sve ovo što prije biti iza nas, poručio je Ivo Dujmić.