Nova lokacija

Testiranje na COVID-19 u Opatiji seli se od ponedjeljka ispred hotela Belvedere

Aleksandra Kućel Ilić

Na ovoj lokaciji testiranje će se obavljati od ponedjeljka do petka, od 8 do 10 sati. Za građane koji dolaze automobilom bit će osigurano besplatno parkiranjeOPATIJA – Od ponedjeljka 19. travnja testiranje na COVID-19 u Opatiji će se obavljati na novoj lokaciji, u neposrednoj blizini hotela Belvedere, na platou depandanse hotela – objavljeno je na mrežnim stranicama Grada Opatije.


Na ovoj lokaciji testiranje će se obavljati od ponedjeljka do petka, od 8 do 10 sati. Testirat će se moći građani, kao i turisti, gosti Opatije. Za građane koji na testiranje dolaze automobilom bit će osigurano besplatano parkiranje na parkiralištu u neposrednoj blizini lokacije.


Cijena testiranja na COVID-19 na vlastiti zahtjev ostaje ista – 490 kuna. Kod testiranja na vlastiti zahtjev poželjno je narudžbenicu prethodno skinuti sa stranica NZZJZ-a i ispunjenu donijeti na testiranje. Pravne osobe popunjenu narudžbenicu/odobrenje s podacima za testiranje trebaju poslati na mail adresu [email protected]
Više informacija o testiranju može se dobiti od nadležnih u opatijskoj ispostavi Nastavnog zavoda za javno zdravstvo na tel.: 051/718-067 ili na [email protected] – stoji u obavijesti Grada.