HoReCa Adria

Sajam opreme za hotele, restorane i apartmane otvoren u Opatiji

Aleksandra Kućel Ilić

Sajam HoReCa Adria / NL arhiva

Sajam HoReCa Adria / NL arhiva

Na šestom po redu sajmu u organizaciji časopisa Turizam info, izlaže 50 tvrtki iz Hrvatske i Slovenije. Ovogodišnji HoReCa uz ostalo nudi i više od 50 rješenja za higijenu i dezinfekciju objekata u turizmu.OPATIJA Sajam HoReCa Adria, sajam opreme za hotele, restorane i apartmane, otvoren je danas u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji.


Uz poštivanje strogih epidemioloških mjera usmjerenih na sigurnost i zdravlje izlagača i posjetitelja, na šestom po redu sajmu u organizaciji časopisa Turizam info, izlaže 50 tvrtki iz Hrvatske i Slovenije.


Ovaj specijalizirani sajam, prvi puta u »novim normalnim vremenima«, na jednome mjestu spaja dobavljače iz sektora turizma s hotelijerima, vlasnicima apartmana, restoraterima, ugostiteljima i svima ostalima koji se bave turizmom.
S obzirom na aktualna zbivanja i borbu protiv širenja koronavirusa, ovogodišnji HoReCa uz ostalo nudi i više od 50 rješenja za higijenu i dezinfekciju objekata u turizmu.


Danas je sajam otvoren do 18 sati, a ostaje otvoren i sutra, u petak od 10 do 18 sati, te u subotu od 10 do 15 sati. Organiziran je uz pokroviteljstvo i podršku Grada Opatije i Turističke zajednice Grada Opatije.