Produljeno trajanje atraktivne izložbe

“Romantično srce Opatije” ostaje u Šporeru do nedjelje

Aleksandra Kućel Ilić

S izložbe »Romantično srce Opatije« / Foto FESTIVAL OPATIJA

S izložbe »Romantično srce Opatije« / Foto FESTIVAL OPATIJA

Pozivaju se posjetitelji da izložbu razgledaju od utorka do petka od 17 do 19 sati te u subotu i nedjelju od 10 do 13 sati i od 16 do 19 sati, uz slobodan ulaz. Nakon ove, u najavi je izložba svestranog opatijskog umjetnika Vedrana RužićaOPATIJA  Pred mjesec dana u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer u Opatiji otvorena je izložba »Romantično srce Opatije« koja obilježava 175 godina opatijske perivojne arhitekture i 70 godina kontinuiranog institucionalnog održavanja opatijskih perivoja.


Priču o povijesti parkovne arhitekture, pregled sadašnjeg stanja i prezentaciju budućih projekata praćenu raskošnim vizualnim materijalima dosad je pogledalo više od 500 ljudi, a zbog velikog interesa, Festival Opatija odlučio je produžiti trajanje izložbe do nedjelje 17. siječnja.


– Pozivaju se posjetitelji da izložbu razgledaju od utorka do petka od 17 do 19 sati te u subotu i nedjelju od 10 do 13 sati i od 16 do 19 sati, uz slobodan ulaz. Nakon ove, u najavi je izložba svestranog opatijskog umjetnika Vedrana Ružića i izložba posvećena Balinjeradi, o kojima će više informacija uskoro biti objavljeno na službenim internetskim stranicama Festivala Opatija – najavili su iz Festivala Opatija.