"Plesni poklon"

Riječki plesači u opatijskom “Gervaisu” u petak i subotu

Marko Dobrecović

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

"Plesni poklon" u kojem će sudjelovati više od 140 polaznika škole, u opatijskom Centru "Gervais" počinje i u petak i u subotu u 19 sati 


RIJEKA – Učenici Osnovne škole za klasični balet i suvremeni ples pri OŠ Vežica spremni su pokazati novo izdanje njihove božićne produkcije “Plesni poklon”, pa će tako pozornica opatijskog Centra “Gervais” u petak i subotu ugostiti riječke plesače kojima će to biti jubilarna deseta godina izvođenja ove božićne produkcije. Nakon premijerne izvedbe “Plesnog poklona” 2013. godine, koja se održala u čak dva termina pred prepunim gledalištem dvorane Filodrammatica u Rijeci, ona postaje svojevrsni zaštitni znak škole.


“Plesni poklon” u kojem će sudjelovati više od 140 polaznika škole, u opatijskom Centru “Gervais” počinje i u petak i u subotu u 19 sati, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni Festivala Opatija, u Dallas Music Shopu Rijeka, Foto Reviji u Rijeci te jedan sat prije početka predstave u Centru “Gervais” u Opatiji po cijeni od 40 kuna. Ulaznice se mogu kupiti i online putem portala mojekarte.hr.