Škola za pse i njihove vlasnike

Radionica “Kako se pravilno igrati sa psom” 17. prosinca u Lovranu; prijave u tijeku

P. N.

"Pravilnom igrom gradi se dobar odnos između čovjeka i psa, a važno je znati kada je vrijeme za igru, što se sve s igrom može postići, kako odgajati psa kroz igru te kako psa navesti na mentalne igre", pojašnjavaju organizatoriRadionica “Kako se pravilno igrati sa psom” održat će se u Lovranu u nedjelju, 17. prosinca, od 10 do 12 sati.


Radionicu namijenjenu psima i njihovim vlasnicima organizira Klub za rad sa psima – Dog Works, a vodi je Sandra Rakovac.
Opatijka Sandra Rakovac je licencirana voditeljica tečajeva poslušnosti i traga za pse, članica Povjerenstva za rad sportskih pasmina pasa Hrvatskog kinološkog saveza, koja ima certifikate Resolving Challenging Behaviour Certificate i Canine Coahing Accredited CPD.


Voditeljica je HUSRK RS Hundesport podružnice Hrvatske udruge sportske radne kinologije.
Polaznici najavljene radionice u Lovranu naučit će ponešto o igri kao učenju te interakciji čovjeka i psa.


“Pravilnom igrom gradi se dobar odnos između čovjeka i psa, a važno je znati kada je vrijeme za igru, što se sve s igrom može postići, kako odgajati psa kroz igru te kako psa navesti na mentalne igre”, pojašnjavaju organizatori.


“Ova radionica nije namijenjena reaktivnim psima i psima s problemima usmjerenim na druge pse ili ljude. To rješavamo individualnim pristupom”, napominju organizatori.


Obavezne su prijave na e-mail adresu [email protected] ili na mobitel 098/904 74 13, gdje se mogu dobiti i detaljne informacije o radionici.


Prijave traju do popunjenja mjesta, a broj sudionika je ograničen.