Ugovoreno

Obrtnicima povoljnije gorivo, potpisana suradnja s tvrtkom Adria Oil

Aleksandra Kućel Ilić

Foto David Kurti

Foto David Kurti

Evo koje sve povoljnosti će ostvarivati obrtnici u Adria OiluPrijateljska udruženja obrtnika, Udruženje obrtnika Opatija i Udruženje obrtnika Viškovo, nastavljaju s aktivnostima poboljšanja uvjeta poslovanja za obrtnike.


Stoga su u Opatiji potpisani ugovor o poslovnoj suradnji između Udruženja obrtnika Viškovo, Klana i Kastav, kao i aneks ugovora o poslovnoj suradnji između Udruženja obrtnika Opatija, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga s tvrtkom Adria Oil.


Ispred tvrtke Adria Oil ugovor i aneks ugovora su potpisali predsjednik Uprave Andrej Šolaja i voditelj prodaje Dragan Miljenović, za Udruženje obrtnika Viškovo predsjednica Jasminka Blečić, a za Udruženje obrtnika Opatija Mauricio Počekaj.
Aneksom ugovora definiran je nastavak dugogodišnje suradnje te poboljšani već ionako dobri uvjeti nabavke goriva za obrtnike i članove njihovih obitelji Udruženja obrtnika Opatija putem kartice-točilice.


Udruženje obrtnika Viškovo je potpisalo ugovor o poslovnoj suradnji kojim za svoje obrtnike osigurava povoljne uvjete nabavke goriva i ostalih proizvoda što do sada nisu imali.


Povoljnosti koje obrtnici ostvaruju su: 0,40 kn po litri popusta za sekciju ribara Udruženja obrtnika na naftne derivate bez obzira na vrstu plaćanja, 0,40 kn/l popusta na naftne derivate za gotovinsko plaćanje, 0,40 kn/l popusta na naftne derivate prilikom kartičnog plaćanja te 5% na trgovački asortiman na benzinskim postajama davatelja osim na duhanske proizvode, tisak i bonove za mobilne telefone.


Popust se obračunava na blagajni prilikom plaćanja upotrebom Adria Oil kartice-točilice.