Udruga Lunjo i Maza

Ne kupuj, udomi! Ove slatke mace traže svoj “zauvijek” dom

P. N.

Mace traže nekoga tko će ih udomiti, maziti i paziti

Mace traže nekoga tko će ih udomiti, maziti i paziti

Volonteri na čuvanju imaju popriličan broj mačaka kojima nastoje naći dom. Tu su neke od njihUdruga Lunjo i Maza svakodnevno se bori s problemom napuštenih mačića, trudnih uličnih mačaka i bolesnih mačaka koje lutaju. Sada je vrijeme kada se sterilizacija mačaka u brojnim veterinarskim ambulantama obavlja po povoljnijim cijenama te volonteri udruge imaju puno posla kako bi odveli na sterilizaciju što veći broj mačaka i izbjegli njihovo nekontrolirano množenje.
Ujedno na čuvanju imaju popriličan broj mačaka kojima nastoje naći dom. Tu su neke od njih:


Crni draguljčići


Pomažemo udomiti prekrasne crne draguljčiće. Mamica i mačić traže najbolji dom na svijetu. Udomljavaju se zajedno. Neizmjerno se vole i paze i ne želimo ih nikako razdvojiti. Idealan bi za njih bio život u kući s mogućnošću izlaska van, jer tako žive i sada. Spavaju u stanu, a kad požele izađu. Mamica ima otprilike godinu i pol starosti, a mačić šest mjeseci. Oboje su sterilizirani. Ako ih želite udomiti javite se na broj 0989172802″, poručuju iz udruge.Mlade mace trebaju udomitelje
“Puno ljudi sada traži malene mačiće. Malenih sada nema, no biti će ih, nažalost, more za koja dva mjeseca. Sada imamo samo malo veće mačiće rođene lani (starosti 5+ mjeseci ), a njihova je prednost što su svi već cijepljeni, a ženke sterilizirane. Ovo na slici je najmlađa maca koju pomažemo udomiti. Ima oko 3 mjeseca i osim estetske nepravilnosti na jednom oku (vidljiv je treći kapak), malecka je potpuno zdrava i očišćena od parazita. Nalaznica ju hrani, no malena je još na ulici i hitno treba siguran smještaj ili zauvijek dom. Zainteresirani se mogu javiti na broj 0916739050”, poručuju volonteri udruge.


Sive krasotice kao sestrice


Sive krasotice traže dom


“Kod tete čuvalice, čekaju još uvijek ove dvije krasotice sisterice. Nisu u krvnom srodstvu, no dugo dijele smještaj pa su si već zaista kao sestrice. Oko 6 mjeseci stare, očišćene, cijepljene, sterilizirane..


O karakterima ćete doznati više javite li se njihovoj čuvalici na 0916739050″, piše u facebook objavi udruge.