Humanitarna akcija

Lions klub Opatija upriličio degustaciju vina za projekt “Jedrima protiv droge”

Aleksandra Kućel Ilić

S degustacije vina Lions kluba Opatija / Foto Aleksandra Kućel Ilić

S degustacije vina Lions kluba Opatija / Foto Aleksandra Kućel Ilić

Lions klub Opatija je sudionik ovog projekta u kojem se ostvarenim prihodima financira prevencija ovisnosti od droga kod mladihLions klub Opatija je uoči božićno-novogodišnjih blagdana tradicionalno organizirao donatorsku degustaciju vina regionalnih vinara, čiji je prihod ove godine namijenjen financiranju projekta »Jedrima protiv droge«, koji se kao međunarodni Lions projekt organizira u Hrvatskoj.


Lions klub Opatija je sudionik ovog projekta u kojem se ostvarenim prihodima financira prevencija ovisnosti od droga kod mladih.


Donatorska degustacija vina Lions kluba Opatija održana je u hotelu Paris i neki su se vinari osobno odazvali i prezentirali svoja vina, dok su se neki uključili donacijom vina.
Predsjednica Lions cluba Opatija Ivana Jakovac odsrca je zahvalila svim vinarima koji su se odazvali humanitarnoj akciji te također učeničkoj zadrugi Ugostiteljske škole Opatija koja se pobrinula za catering i prigodnom zakuskom podržala predblagdansku manifestaciju.


U donatorskoj degustaciji vina sudjelovalo je nekoliko poznatih vinara i to: Pavlomir iz Novog Vinodolskog, Mandić iz Rukavca, Katunar iz Vrbnika te Vinarija Rossi iz Vižinade.