Svečana skupština

Kulturno društvo Leprinac proslavilo 25 godina postojanja

Aleksandra Kućel Ilić

Članovi Kulturnog društva Leprinac na svečanoj skupštini u Veprincu

Članovi Kulturnog društva Leprinac na svečanoj skupštini u Veprincu

Otvorena je i izložba "Našeh prveh 25 let" putem koje su se svi članovi i prjatelji udruge koji su došli na proslavu mogli prisjetiti što se sve učinilo u tom razdobljuKulturno društvo Leprinac je proslavilo 25 godina postojanja uz svečanu skupštinu u Društvenom domu Janko Gržinić u Veprincu. Otvorena je i izložba “Našeh prveh 25 let” putem koje su se svi članovi i prijatelji udruge koji su došli na proslavu mogli prisjetiti što se sve učinilo u tom razdoblju.– Materijala za izložbu je bilo toliko, da smo morali odabrati ono što nam se činilo najvažnije uz 25. rođendan ove udruge. Zahvalili smo svima koji radi ljubavi prema svome kraju i našim običajima odvajaju slobodno vrijeme da bismo zajedno uspješno organizirali sve manifestacije i održali sve programe u Veprincu – rekla je Zorica Sergo iz Kulturnog društva Leprinac.
Zahvalila je Gradu Opatiji na podršci i izrazila nadu da će tako biti i ubuduće, uz napomenu da su za iduću godinu prijavili 12 programa, te pokrenuli i neke nove ideje kao što su dječji zbor i čakavska knjižnica.


Članovi Kulturnog društva Leprinac na svečanoj skupštini u Veprincu


– Nadam se da ćemo još puno godina biti aktivni i da će nove generacije naslijediti našu volju i entuzijazam – poručila je Zorica Sergo, a čestitkama se uz ostale uzvanike pridružio i opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin.