Izborna skupština

Diana Milanović nova predsjednica opatijskog IDS-a

Aleksandra Kućel Ilić

Foto David Kurti

Foto David Kurti

Želi predlagati nova rješenja i na taj način sudjelovati u politici OpatijeDiana Milanović nova je predsjednica Gradske podružnice IDS-a Opatija, odlučeno je na nedavno održanoj izbornoj skupštini podružnice. Za članove predsjedništva izabrani su Astrid Knežević, Jelena Živanović, Renata Jednačak, Alen Lazarić, Nensi Bošnjak i David Stefanović.


Novoizabrana predsjednica opatijskog IDS-a zahvalila se svim članovima na ukazanom povjerenju te je izjavila da se odlučila kandidirati jer ima znanja, volje i energije koje želi staviti na raspolaganje stranci. Posebno se zahvalila svojoj prethodnici Isidori Rajković na svemu što je učinila za opatijsku zajednicu te za podružnicu IDS-a.


– Na nama je da nastavimo s predstavljanjem programa i politike IDS-a, ali i da unesemo određene novine u radu kako bi privukli nove članove i približili politiku našim sugrađanima. Politike IDS-a jamče sigurnost, stabilnost i napredak.
Učinit ćemo sve da ih realiziramo i u našem gradu. A to možemo postići jačanjem naših kadrova, stjecanjem novih znanja, čvrsto vjerujući u ideale koje IDS predstavlja i po kojima smo poznati u cijeloj Hrvatskoj, a i šire – rekla je Diana Milanović.


Dodala je da će posebnu pažnju posvetiti jačanju uključivosti unutar same podružnice, kao i povećanju članstva.


– Naš nam mentalitet nalaže da uvijek postoji prostora za poboljšanje i sigurna sam da ćemo zajedničkim entuzijazmom i energijom znati maksimalno iskoristiti ovu priliku kako bi dodatno ojačali IDS u Opatiji.


Politika opatijskog IDS-a bit će uvijek konstruktivna. Naglasak stavljam na program kojim ćemo se aktivno baviti te na planiranje održivog razvoja.


Pritom, izdvojit ću problem vezan za otpad i preskupu vodu. Kontinuirano ću raditi na pomlađivanju stranke, uključivanju članova u procese donošenja odluka, a poseban naglasak stavit ću na edukaciju članstva – rekla je Diana Milanović koja želi predlagati nova rješenja i na taj način sudjelovati u politici Opatije.


Naglasila je da je podružnica IDS-a Opatije otvorena svim građanima koji žele svojim prijedlozima i idejama doprinijeti razvoju Opatije.