Mošćenička Draga

Dellboys Quartet uz paljenje kampica otvara Advent

Marina Kirigin

NL arhiva

NL arhiva

Ove subote, 4. prosinca, u 19 sati započinje Adventski program u Mošćeničkoj Dragi, kada je najavljeno svečano paljenje adventskih lampica uz nastup Dellboys quartetaMOŠĆENIČKA DRAGA  Ove subote, 4. prosinca, u 19 sati započinje Adventski program u Mošćeničkoj Dragi, kada je najavljeno svečano paljenje adventskih lampica uz nastup Dellboys quarteta. Dva dana kasnije, u 18 sati, na Mikulu organiziran je doček Sv. Nikole uz podjelu darova. Adventski blues rock session na kojem nastupaju Riccardo Staraj & Midnight blues band, Mauro Staraj, Edi Maružin & Edi east trance blues band bit će u petak 10. prosinca s početkom u 19 sati.Božićni koncert uz Tuhtan duo održat će se u subotu, 18. prosinca u 19 sati. Na Badnjak u caffe baru Velebit održat će se zakuska uz friganu ribu od 12 do 15 sati, dok je nastup grupe Josipyensis predviđen do ponoći.


U nedjelju, 26. prosinca nastupa duo Shachers, dok je za Staro leto predviđena »Glazba u režiji« caffe bara Velebit. Prvi dan 2022. godine točno u podne donosi Novogodišnju zdravicu u centru mjesta.

Program se održava u centru Mošćeničke Drage sukladno trenutno važećim epidemiološkim mjerama, a podložan je promjenama u skladu s preporukama stožera civilne zaštite. Program se održava pod pokroviteljstvom Turističke zajednice općine Mošćenička Draga, Općine Mošćenička Draga i Zajednice Talijana općine Mošćenička Draga.