Malonogometni turnir

Caffe baru Manhattan Memorijal Gorana Brajkovića

Marina Kirigin

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin

Održano treće izdanje malonogometnog turnira što se igra u spomen na pokojnog hrvatskog reprezentativcaMomčad Caffe bara Manhattan, za koju su pod voditeljskom »palicom« trenera Zoričića nastupili Čokera, Cianci, Kokorović, Lukačić, Žarković, Begić, Grabar, Ugrina, Grujević, Alilović i Smolčić, pobjednik je trećeg izdanja malonogometnog Memorijalnog turnira Goran Brajković što se od srijede do nedjelje održavao na igralištu Nogometnog kluba Opatija.


Ekipa Caffe bara Manhattan u finalu je pobijedila Konobu Fran Krsto Frankopan tek nakon izvođenja penala, a u regularnom dijelu utakmica je završila bez golova.


Treće mjesto pripalo je istarskom sastavu Harlem autootpad Trumić, a četvrto mjesto momčadi Orcus Plus Daman.
Najbolji vratar turnira je Čokera, najbolji strijelac Smolčić, a najbolji igrač Lukačić (svi iz pobjedničke ekipe).Turnir u organizaciji prijatelja i matičnoga kluba (Nogometnog kluba Opatija) pokojnog Gorana Brajkovića, hrvatskog reprezentativca koji je svoje najznačajnije utakmice odigrao u dresu NK Rijeka, ove je godine okupio 21 ekipu i imao bogat fond nagrada.


Tijekom svih dana na opatijskom igralištu okupljao se veliki broj zaljubljenika u nogomet koji su pratili i uživali u potezima igrača.


Turnir je završen vatrometom i zabavom uz tamburaše, a organizatori su najavili dogodine daljnje podizanje kvalitete ovog turnira koji obilježavaju u čast svog prijatelja s kojim su ispisali velik broj neizbrisivih anegdota i uspomena.