Intimno vjenčanje

Austrijski par Isabell i Christopher sudbonosno “da” izrekli na draškim grotama, na samom rubu mora

Marina Kirigin

Isabell Schober i Christopher Kiedl / Foto Marina Kirigin

Isabell Schober i Christopher Kiedl / Foto Marina Kirigin

Pandemija koronavirusa poremetila je planove pa je tako destinacija predviđena za bračno putovanje - Mošćenička Draga - postala lokacija ulaska u bračnu "luku"Svoje sudbonosno “da” oni su rekli na draškim grotama. Austrijski mladi par Isabell Schober i Christopher Kiedl jučer su sklopili brak ispod Ville Kleiner u Mošćeničkoj Dragi na samom rubu mora.


Iako je njihovo vjenčanje i velika svadba planirano u Austriji, pandemija koronavirusa poremetila je planove pa je tako destinacija predviđena za bračno putovanje – Mošćenička Draga – postala lokacija ulaska u bračnu “luku”.

– U Mošćeničku Dragu dolazim ljeti od ranog djetinjstva, a Villa Kleiner mjesto je na koje smo lani, na svoj prvi godišnji odmor došli moja djevojka, danas supruga, i ja.


Naše vjenčanje i svadba sa većim brojem uzvanika trebala je biti održana u Austriji. Međutim, kod nas epidemiološke mjere još ne dozvoljavaju takva okupljanja.


Zato smo odlučili ovo rezervirano bračno putovanje iskoristiti da u pratnji roditelja, koji su nam i kumovi, ovdje kažemo naše sudbonosno “da”.


Ovo je mjesto za mene jedno od najljepših u cijeloj Hrvatskoj pa dvojbe oko odabira lokacije nije bilo – rekao je Kiedl zahvalivši se domaćinima Ville Kleiner u kojoj su smješteni, posebno vlasnici Nini Kleiner na pomoći u organizaciji vjenčanja.


– Sve je bilo vrlo jednostavno. Mi smo im predali samo naše papire, a naši domaćini su sve dogovorili sa matičnim uredom i omogućili nam da ovaj dan bude savršen – rekao je Kiedl.


Nina Kleiner dodala kako posebno želi zahvaliti lovranskoj matičarki Zdenki Zorici koja im je izašla u susret prilikom organizacije ovog čina na draškim grotama.


Gosti u apartmanima Ville Kleiner uz pljesak su ispratili mladu dok se spuštala na obalnu crtu i sa terase pratili ovaj emotivni i intimni trenutak okrunjenja ljubavi koji je nekima postao i inspiracija pa su tako dugogodišnji gosti tog draškog turističkog kompleksa najavili da će na istom mjestu proslaviti i svoju 60-tu godišnjicu braka.