Upravno vijeće

Aleksandra Tramontana predložena za ravnateljicu Dječjeg vrtića Opatija

Marina Kirigin

Dječji vrtić Opatija / NL arhiva

Dječji vrtić Opatija / NL arhiva

Čini se da bi se ponovo, kao i za ranijih natječaja, na sjednici mogla voditi burna rasprava o tome tko bi trebao voditi ovu gradsku ustanovuOPATIJA Aleksandra Tramontana, odgajateljica u Dječjem vrtiću Opatija i opatijska vijećnica izabrana s nezavisne liste Ive Dujmića, bit će predložena Gradskom vijeću za novu ravnateljicu Dječjeg vrtića Opatija.


 


Odlučilo je tako Upravno vijeće DV-a koje je raspravljalo o tri kandidatkinje koje su se javile na raspisani natječaj za čelnu poziciju ove ustanove, a među kojima su uz Tramontanu bile i sadašnja ravnateljica Sabrina Jelić i odgajateljica u istoj ustanovi Biljana Šuša.
 


Informaciju o tome kako je glasalo Upravno vijeće predsjednica tog tijela Sanja Mišović Kalanj nije željela podijeliti s javnosti, obrazlažući da je to nevažno jer se radi tek o prijedlogu.


 


Prema neslužbenim informacijama doznajemo da su članovi Upravnog vijeća bili podijeljeni. Od sedam članova Upravnog vijeća Tramontanu je navodno podržalo njih četvero koje je u to tijelo imenovao Grad Opatija, a Biljana Šuša dobila je tri glasa i to od predstavnika roditelja i predstavnika radnika.


 


Hoće li se ova točka pojaviti na dnevnom redu sljedeće sjednice opatijskog Gradskog vijeća koja je zakazana ovog tjedna, još nije poznato.


Međutim, čini se da bi se ponovo, kao i za ranijih natječaja, na sjednici mogla voditi burna rasprava o tome tko bi trebao voditi ovu gradsku ustanovu.