Povratak na uobičajeno

Ukida se ljetna regulacija prometa u Crikvenici, od danas opet po “vansezonskim” pravilima

P. N.CRIKVENICA – Od sutra, 15. rujna, na području grada Crikvenice ukida se ljetna regulacija prometa, izvijestili su iz crikveničke gradske uprave.


To znači da se u Crikvenici ukida zabrana prometa u vremenu od 21 sat do 5 sati ujutro s dodatnim tablama »Osim za stanare i goste hotela i privatnog smještaja« na u Strossmayerovom šetalištu, i to od hotela Miramare do Črnog mula te u Ulici Gajevo šetalište (od Črnog mula do objekta na adresi Gajevo šetalište 23b – bivša Mendula). Osim toga, ukida se i jednosmjerni promet u Ulici Nikole Cara Črnog od Ulice Vladimira Nazora prema Ulici Dr. Antuna Barca, kao i na Šetalištu Vladimira Nazora od skretanja za lučicu Podvorska te nastavno Ulicom Emila Antića do križanja s Ulicom Knežina (iz pravca Crikvenice prema Selcu).


U Selcu se ukida zabrana prometa na Šetalištu Ivana Jeličića, i to na potezu od Trga Palih boraca do hotela Slaven u vremenu od 18 do 5 sati.
Ukidanjem ljetne regulacije prometa, u Dramlju se ukida jednosmjeran promet u Ulici Braće Domijan u smjeru zapada nastavno u Ulici Kačjak (uz obalu do raskrižja glavne Ulice Kačjak te ulice koja vodi prema turističkom naselju Kačjak).
U Jadranovu se od sutra ukida jednosmjeran promet u Ulici Obala u smjeru istoka.