Radost stvaranja

U Gradskoj galeriji Crikvenica otvorena izložba Dječjeg vrtića Radost

Robert Šimonović

Foto Grad Crikvenica

Foto Grad Crikvenica

Izložba se može razgledati do 1. travnjaGradska galerija Crikvenica u četvrtak u poslijepodnevnim satima bila je ispunjena dječjim smijehom, žamorom i veselim licima.U pratnji svojih teta, roditelja, obitelji i prijatelja stigli su predškolci iz grupe Sunašca, kako bi pjesmom i plesom uljepšali program otvaranja izložbe Dječjega vrtića Radost Crikvenica.
Prisutne je na početku pozdravila Andrea Car Avdagić, ravnateljica Centra za kulturu Dr. Ivan Kostrenčić, a nešto više o samoj izložbi kazala je Admira Iljazi, pedagoginja iz Dječjeg vrtića Radost.


Obje su istaknule kako su u postavljanju izložbe sudjelovale odgajateljica Branka Cvija i umjetnica Dubravka Kanjski te su im na tomu zahvalile.


Različit likovni jezik i likovne tehnike, drugi motivi i mentori, različiti uzrasti, od jaslica do djece predškolske dobi, ujedinili su se pod istim nazivom izložbe – “Radost stvaranja”.


Izložba se može razgledati do 1. travnja, i to radnim danom od 10 do 13 sati te od 17 do 20 sati, a subotom između 10 i 13 sati.