Ljetna regulacija prometa od danas u Crikvenici, Selcu, Jadranovu i Dramlju, evo što se mijenja

Robert Šimonović

Zabrana prometa od 21 sat do 5 sati, osim za stanare i goste hotela i privatnog smještaja, uvodi se u Crikvenici na Strossmayerovom i Gajevom šetalištuCRIKVENICA – Ljetna regulacija prometa od danas stupa na snagu u gradu na Dubračini, kao i okolnim mjestima pod ingerencijom Grada Crikvenice, a to su Selce, Jadranovo i Dramalj. Tako se u Crikvenici uvodi zabrana prometa od 21 sat do 5 sati ujutro, s dodatnim tablama »Osim za stanare i goste hotela i privatnog smještaja«, na Strossmayerovom šetalištu (od hotela Miramare do Črnog mula) te na Gajevom šetalištu (od Črnog mula do objekta na adresi Gajevo šetalište 23b – bivša Mendula).


Uvodi se i jednosmjerni promet u Ulici Nikole Cara Črnog, od Ulice Vladimira Nazora prema Ulici dr. Antuna Barca, kao i na Šetalištu Vladimira Nazora, od skretanja za lučicu Podvorska te nastavno Ulicom Emila Antića, do križanja s ulicom Knežina (iz pravca Crikvenice prema Selcu).


U Selcu se uvodi zabrana prometa za Šetalište Ivana Jeličića (od Trga palih boraca do hotela Slaven), od 18 do 5 sati. Jednosmjeran promet uvodi se i u Dramlju, i to u Ulici Braće Domijan, u smjeru zapada nastavno u ulici Kačjak (uz obalu do raskrižja glavne ulice Kačjak te ulice koja vodi prema turističkom naselju Kačjak).
U Jadranovu se jednosmjeran promet uvodi u ulici Obala, u smjeru istoka. Iz Grada napominju da će znakovi o uvođenju sezonske (ljetne) regulacije prometa biti postavljeni danas u ranim jutarnjim satima.