NOVITET

Hvalevrijedan projekt Turističke zajednice Crikvenice: Karticom za iznajmljivače do raznih popusta

Robert Šimonović

Foto: TZ Crikvenica

Foto: TZ Crikvenica

Kartica će privatnim iznajmljivačima omogućiti pogodnosti i popuste na proizvode i usluge pri uređenju i opremanju njihovih smještajnih kapaciteta te pripremi objekata za sezonu, a moći će je preuzeti iznajmljivači koji su registrirani i bez dugova prema TZG-uCRIKVENICA – Projekt pod nazivom »Kartica za iznajmljivače« pokrenula je Turistička zajednica grada Crikvenice. »Kartica za iznajmljivače« privatnim će iznajmljivačima omogućiti korištenje raznih pogodnosti i popusta na proizvode i usluge pri uređenju i opremanju svojih smještajnih kapaciteta te pripremanju objekata za turističku sezonu. Karticu će moći preuzeti registrirani privatni iznajmljivači, koji su evidentirani u sustavu eVisitor i koji nemaju nepodmirenih obveza prema TZG-u Crikvenice.


Poziv u TIC


Projekt je zamišljen kao dugoročan, a kartica se može preuzeti u Turističko-informativnom centru Crikvenica.


– Pozivamo sve iznajmljivače da se jave u Turističko-informativni centar Crikvenica kako bi preuzeli svoju karticu, za koju vjerujemo da će je koristiti za podizanje kvalitete svojih smještajnih jedinica. Cilj projekta je povezivanje lokalnih gospodarstvenika i privatnih iznajmljivača koje će rezultirati povećanjem potrošnje u lokalnom gospodarstvu. Upravo iz tog razloga se nadamo da će zadovoljni biti i privatni iznajmljivači, ali i partneri projekta, koji su u velikom broju prihvatili ovaj projekt. Poziv za uključivanje partnera je i dalje otvoren te se zainteresirani partneri mogu javiti u TIC Crikvenica, poručila je Marijana Biondić, direktorica TZG-a Crikvenice.


Financiranje marketinga
Također, iznajmljivači se i dalje mogu javiti na javni poziv za prijavu programa financiranja marketinških aktivnosti iznajmljivača u okviru programa rada TZG-a Crikvenice za 2021. godinu. Sufinancirat će se ulaganja u marketinške aktivnosti poput fotografiranja i izrade videozapisa interijera i eksterijera smještajnih objekata, nabave softvera za vođenje obiteljskog smještaja, izrade promidžbenih materijala do iskorištenja sredstava.


Nastavlja se animacija iznajmljivača i vlasnika ostalih smještajnih objekata da se uključe u projekt »Safe stay in Croatia«. To je nacionalna oznaka sigurnosti, kojim se gostima potvrđuje i jamči poštovanje i provođenje aktualnih zdravstvenih i sigurnosnih preporuka HZZJZ-a. Svim iznajmljivačima koji se uključe u projekt, TZG Crikvenice omogućuje preuzimanje besplatnih početnih sigurnosnih kompleta (Safety kit-ove) u količini sukladno broju smještajnih jedinica. O svim navedenim aktivnostima više informacija može se pronaći na web stranici www.rivieracrikvenica.com ili u TIC-u Crikvenica, Trg Stjepana Radića 1c te na telefon 051/241-051, u radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati i subotom od 8 do 13 sati.


Partneri projekta

Partneri gospodarstvenici/obrtnici su: salon zavjesa »Anabella«; »Betula« – trgovina keramike i sanitarne opreme; cvjećarnica »Bubamara«; »Dijob« – trgovina vodovodnog materijala, instalacijskog materijala za grijanje, solarnih sistema, oprema za kupaonice; trgovina elektromaterijala, kućanskih i elektronskih uređaja »Eldom«; »Frigo Kvarner« – prodaja, montaža i servis klima uređaja; Obrt za visokotlačna čišćenja i uređenja krajolika »H2O«; »Klement Studio« – fotografiranje apartmana; »LanaviPharm« – specijalizirana prodavaonica lijekova i medicinskih proizvoda; cvjećarnica »Ljubica«; obrt »Vodoinstalacije Maro-Gustić« – odštopavanje, vodoinstalacije, solarni sistemi i ostale instalacije; trgovački obrt Pelić – prodavaonica željezne robe, boje i stakla, električnih aparata za kućanstvo i dr.; »staklarna Crikvenica«; »Storm« – prodaja i servis računala, prodaja računalne opreme, prodaja i postavljanje alarma i videonadzora; obrt za trgovinu »Toaletico« – trgovina higijenske konfekcije i sredstava za čišćenje; Oxy G – pranje i kemijsko čišćenje tekstila i proizvoda, čišćenje kuća i apartmana; fotografska radnja »Foto Ivančić«; obrt »Krojački salon Ella«; Obrt za klimatizaciju »Frosty« – prodaja, montaža i servis klima uređaja; stolarska radnja »Hrast« i »Matej Floors« – prodaja i postavljanje parketa, laminata, PVC vinila, drvenih i wpc decking terasa.