Razbolio se Damir Rukavina

Gradonačelnik Crikvenice pozitivan na koronavirus: ‘Imam blage simptome’

P. N.

Damir Rukavina / Snimio Sergej DRECHSLER

Damir Rukavina / Snimio Sergej DRECHSLER

'Osjećam se dobro, imam blage simptome kao kod prehlade, te ću od kuće koordinirati radom Gradske uprave i zajedno s kolegama sudjelovati u provođenju odluka iz nadležnosti Stožera civilne zaštite Grada Crikvenice', napisao je Damir RukavinaGradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina je zaražen koronavirusom. Obavijestio je javnost o tome putem Facebooka.


‘Drage moje sugrađanke, dragi moji sugrađani! Dužnost mi je obavijestiti vas i javnost da sam POZITIVAN NA KORONA VIRUS. Danas oko 12 sati sam obaviješten da mi je test POZITIVAN i naravno da sam odmah u razgovoru s epidemiologom dao sve kontakte (u obitelji i na radnom mjestu)’, piše Damir Rukavina.


‘Gradska uprava i Stožer civilne zaštite će funkcionirati i dalje, dovoljnim kapacitetima provodeći sve odluke, upute i mjere.


Osjećam se dobro, imam blage simptome kao kod prehlade, te ću od kuće koordinirati radom Gradske uprave i zajedno s kolegama sudjelovati u provođenju odluka iz nadležnosti Stožera civilne zaštite Grada Crikvenice. Dragi sugrađani budite pažljivi, čuvajte sebe i svoju obitelj, pridržavajte se striktno svih mjera i uputa Stožera te stručnih zdravstvenih službi’, poručio je Damir Rukavina.