Prilika za ambiciozne

Crikvenički Jadran raspisao natječaj za mlade pripravnike

Franjo Deranja

Hotel Omorika / Foto V. KARUZA

Hotel Omorika / Foto V. KARUZA

Bit će zaposleno više pripravnika, muškaraca i žena, u hotelskom području poslovanja, te jedan pripravnik ili pripravnica u službi pravnih poslova, na razdoblje od jedne godineCRIKVENICA  Hotelijerska tvrtka Jadran iz Crikvenice raspisala je natječaj za mlade i ambiciozne, te – kako se navodi u pozivu za natječaj – komunikativne mlade ljude.  Posebice za one potencijalne kandidatkinje i kandidate koji su željni novih znanja i koji žele upoznati sve segmente hotelskog poslovanja te osposobiti se za upravljanje u hotelskom poslovanju, i to što je osobito značajno – radi stjecanja prvog radnog iskustva.


Bit će zaposleno više pripravnika, muškaraca i žena, u hotelskom području poslovanja, te jedan pripravnik ili pripravnica u službi pravnih poslova, na razdoblje od jedne godine.


Uvjeti su VŠS ili VSS sprema hotelijerskog, ugostiteljskog, ekonomskog i pravnog smjera, zatim poznavanje najmanje jednog svjetskog jezika, a za one koji pretendiraju za pripravnike u hotelskom segmentu, prednost će imati oni kandidati koji znaju dva ili više stranih jezika.
Prednost će imati nezaposlene osobe ili oni kandidati koji nisu bili zaposleni s redovnom plaćom u prethodnih šest mjeseci, kao i osobe u dobi od 15 do 24 godine sa stažom osiguranja, ali bez staža osiguranja u zvanju u svojoj obrazovnoj razini.


Životopise s pripadajućim prilozima i dokazima potencijalni kandidati trebaju dostaviti najkasnije do 5. ožujka na adresu [email protected]