VESELICA

Na glavnom trgu u Malom Lošinju ispraćena Stara godina

Bojan Purić

Foto Bojan Purić

Foto Bojan Purić

Na obližnjem štandu, gulaš je ponudila Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju "Ruka u ruci", primajući zauzvrat donacije potrebne za daljnje aktivnosti udruge, odnosno terapijske tretmane.MALI LOŠINJ – Na već tradicionalan način, nazdravljajući pjenušcem u podne, Lošinjani i njihovi gosti na glavnom gradskom trgu ispratili su 2021. godinu. U glavnim ulogama u podne su bili predsjednik Gradskog vijeća Dubravko Devčić, gradski vijećnik Anto Nedić i direktor Turističke zajednice Dalibor Cvitković, koji su otvorili pjenušce, uz pratnju glazbe harmonikaša Edvarda Flega i Diega Mavrovića.


Na obližnjem štandu, gulaš je ponudila Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju “Ruka u ruci”, primajući zauzvrat donacije potrebne za daljnje aktivnosti udruge, odnosno terapijske tretmane. Gulaš e pripremio ugostitelj Zvonko Šalov, a meso je dala Udruga uzgajivača ovaca “Lesa”.

Kako je za novogodišnje praznike na Lošinju oko tisuću i pol gostiju, barem koliko i domaćeg stanovništva, na trgu je bilo i turista, koji su praktički u cijelosti popunili mjesta na ugostiteljskim terasama, kako onim stalnim, tako i onim privremenima ispred ugostiteljskih kućica u središnjem dijelu trga.


Bilo je to zagrijavanje za glavni događaj – doček Nove godine uz glazbu Maura Staraja i “La Bande”.