NOVI SPORTSKI OBJEKT

Mogu li građani koristiti nedavno otvorenu atletsku stazu u Mrkoplju? Evo odgovora

Marinko Krmpotić

Foto Marinko Krmpotić

Foto Marinko Krmpotić

Tko želi može koristiti stazu, ali uz poštovanje odredbi kao što je da se na stazi ne smiju koristiti štapovi za hodanje, okoliš se mora održavati čistim i nema šetanja sa psima, jer to nije prostor za tu aktivnost.MRKOPALJ – Mogu li i mještani koristiti nedavno otvorenu suvremenu atletsku stazu kraj Osnovne škole u Mrkoplju, pitala je na sjednici Općinskog vijeća Mrkoplja Silvana Kružić (NL J. Brozovića), a odgovor načelnika Josipa Brozovića bio je pozitivan: »Svakako nije cilj zaključavanje i zatvaranje tog prostora.


Sve naše udruge imaju ključeve ulaznih vrata, a te je ključeve moguće nabaviti i u mrkopaljskim kafićima. Dakle, tko želi može koristiti stazu, ali uz poštovanje odredbi kao što je da se na stazi ne smiju koristiti štapovi za hodanje, okoliš se mora održavati čistim i nema šetanja sa psima, jer to nije prostor za tu aktivnost.


Uskoro ćemo tamo postaviti i klupice za odmor i kante za smeće kako bi prostor bio još funkcionalniji i smisleniji, a bit će postavljene i kamere jer ne želimo bilo kakvo uništavanje staze i ostale infrastrukture u koju je puno uloženo«, rekao je Brozović.