Plitvičke delicije

Restoran Lička kuća dobio nagradu Tripadvisora

Marin SmolčićRestoran Lička kuća, smješten na ulazu u Nacionalni park Plitvička jezera, ponosno je objavio kako je dobitnik ugledne nagrade Travelers’ Choice 2023. od strane Tripadvisora.


Ova prestižna nagrada svrstava Ličku kuću među top 10 posto najboljih restorana na svjetskoj razini, pružajući nezaboravno iskustvo posjetiteljima.


Ovaj je restoran postao gastronomska destinacija unutar Nacionalnog parka Plitvička jezera, a ovo iznimno priznanje dolazi kao rezultat brojnih pozitivnih recenzija i dojmova posjetitelja. Lička kuća spaja iskonsku ljepotu Like s vrhunskom gastronomijom. Koristeći prehrambene proizvode lokalnog podrijetla, restoran nudi jela poput janjetine, pastrve sa žara i domaćeg krumpira iz Like.
Iz NP Plitvička jezera naglašavaju:


-Svake godine Tripadvisor prepoznaje omiljene restorane diljem svijeta na temelju recenzija i ocjena prikupljenih tijekom prošle godine. Njihova mišljenja i priče pomogli su da osiguramo svoje mjesto u 10 posto najboljih. Čestitke dobitnicima nagrade Tripadvisor Travelers’ Choice Best of the Best za 2023. godinu, a u čestitkma se ističe John Boris, glavni direktor za rast u Tripadvisoru.


-Porast putovanja koji smo vidjeli tijekom protekle godine dodatno je pojačao konkurenciju. Plasman među najboljima od najboljih pokazuje da ste pružili iznimna iskustva onima koji su najvažniji: vašim gostima. S promjenjivim očekivanjima, nastavkom nedostatka radne snage i rastućim troškovima, ovo nije nimalo jednostavan zadatak i impresioniran sam otpornošću i sposobnošću prilagodbe industrije turizma i ugostiteljstva. Nazdravimo za još jednu uspješnu godinu, navodi John Boris, glavni direktor za rast u Tripadvisoru.