Potpisani ugovori

Počinje izrada projektne dokumentacije energetske obnove zgrada Gimnazije Gospić, Strukovne škole Gospić i Ambulante u Donjem Lapcu

Marin Smolčić

Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu zgrada je financirana u 100 postotnom iznosu putem ELENA granta kroz ELENA program i program Horizon 2020, a sve u suradnji s HBOR-om i EIB-om, čija ukupna vrijednost iznosi 57.000 eura 


 


GOSPIĆ U sklopu projekata „Povećanje energetske učinkovitosti zgrada javne namjene“ u prostorijama Ličko-senjske županije potpisani su danas Ugovori kojima se osigurava Gimnaziji Gospić i Strukovnoj školi Gospić te Domu zdravlja Korenica – Ambulanta u Donjem Lapcu izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu zgrada.
Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu zgrada je financirana u 100 postotnom iznosu putem ELENA granta kroz ELENA program i program Horizon 2020, a sve u suradnji s HBOR-om i EIB-om, čija ukupna vrijednost iznosi 57.000 eura.


Ugovore za izradu projektne dokumentacije potpisali su u ime korisnika ličko-senjski župan Ernest Petry te u ime izvršitelja predstavnik Zajednice ponuditelja N.E.K. d.o.o. iz Rijeke i Odvjetničko društvo Stanić i partneri d.o.o. iz Rijeke zastupani po direktoru N.E.K. d.o.o. Milošu Raduloviću te krajnji korisnici energetske obnove zastupani po ravnateljima  Josipu Štamparu u svojstvu ravnatelja Gimnazije Gospić, Barbari Tomljenović Jurković u svojstvu ravnateljice Strukovne škole Gospić i Elizabeti Dragičević ravnateljice Doma zdravlja Korenica kojemu pripada Ambulanta u Donjem Lapcu.