Promocija destinacije

“Istraži jesenske boje Pećinskog parka Grabovača”: Klinci žele vidjeti gdje žive hobiti

Marin Smolčić

Hobitska kuća

Hobitska kuća

Jutros je Zadar osvanuo s našim plakatima, a budući je hobitska kuća u prvom planu to je izazvalo brojne pozitivne reakcije posjetitelja, sadašnjih i budućih, rekla je Jelena Milković 


PERUŠIĆ Pod geslom “istraži jesenske boje Pećinskog parka Grabovača” ova je ustanova u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Perušić pokrenula je na društvenim mrežama Facebook, Instagram i web-stranicma  jesensku promotivnu kampanju #IstražiJesenskeBojePećinskogParkaGrabovača.


 
Kako nam je potvrdila ravnateljica PP Grabovača Jelena Milković cilj kampanje je dodatna promocija Pećinskog parka Grabovača kao destinacije sa zanimljivom ponudom, odnosno isticanje jesenske ljepote Pećinskog parka. 


Hobitska kuća, pećinski park Grabovača, Lika

Hobitska kuća


-Ova je akcija vezana uz prvi dan jeseni, 23. rujna i u samom startu polučila je brojne pozitivne rezultate. Jutros je Zadar osvanuo s našim plakatima, a budući je hobitska kuća u prvom planu to je izazvalo brojne pozitivne reakcije posjetitelja, sadašnjih i budućih. Veliki broj roditelja dolaskom u PP Grabovača odmah pitaju “gdje žive hobiti”, a klinci ih žele vidjeti i upoznati. Blizina velike špilje Samograd dodatno zaintrigrira ljudsku maštu i mistiku jer je i dio filmske trilogije “Gospodari prstenova” vezan uz podzemni svijet.


Putem društvenih mreža isticat će se zanimljive lokacije, poučne staze i vidikovci unutar parka. Kampanja će trajati od danas, 23. rujna do 31. listopada 2022. godine, rekla nam je ravnateljica Jelena Milković.


Od konca ljeta u funkciji je i paint-ball igralište, uređeno je piknik-mjesto uz rijeku Liku i stvorene mnoge pretpostavke za cjelodnevni boravak u PP Grabovača.