DRUŽENJE S KOLEGAMA

KBC Rijeka ispratio svoje umirovljenike, ove godine otišla su 73 djelatnika

P. N.

Foto Nikola Kurti

Foto Nikola Kurti

KBC Rijeka je tako nastavio lijepu tradiciju kojom u čast novih generacija umirovljenika organizira tematsku svečanu sjednicu Stručnog vijeća.RIJEKA – U Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja uz pozdravne riječi ravnatelja KBC-a Rijeka prof. dr. Alena Ružića i članice Upravnog vijeća KBC-a prof. dr. Sanje Balen jučer je priređeno druženje sadašnjih i nekadašnjih zaposlenika riječke bolnice. Umirovljenici KBC-a Rijeka koji su u mirovinu otišli tijekom 2022. godine, njih 73, dobili su prigodne darove u znak zahvalnosti za dugogodišnji doprinos u razvoju bolnice i predanu skrb o zdravlju građana.


Darove, umjetničke radove profesora i studenata Akademije primijenjenih umjetnosti, uz ravnatelja, umirovljenicima su uručile zamjenica ravnatelja Nikolina Đuran i pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Snježana Juričić. U ime umirovljenika na darovima se zahvalila Anja Šustić Kiseljak.


KBC Rijeka je tako nastavio lijepu tradiciju kojom u čast novih generacija umirovljenika organizira tematsku svečanu sjednicu Stručnog vijeća.