UOČI BOŽIĆNIH BLAGDANA

Grad Senj daje poklon bon od 50 Eura socijalno ugroženim umirovljenicima

Foto Marko Graacin

Foto Marko GraacinSENJ- Kao i proteklih godina, u prigodi obilježavanja božićnih i novogodišnjih blagdana, Grad Senj će dodijeliti poklon bon u iznosu od 50 Eura socijalno ugroženim umirovljenicima i drugim osobama u stanju socijalne potrebe s područja grada Senja.
Poklon bon će se dodijeliti umirovljenicima čije mirovine ne prelaze 265 Eura i koji su izvršili prijavu za dodjelu poklon bona, te korisnicima zajamčene minimalne naknade, kao i korisnicima naknade za nezaposlene hrvatske branitelje i civilne stradalnike iz Domovinskog rata s područja Grada Senja.


Od dodjele poklon bona izuzimaju se korisnici inozemne mirovine čija ukupna mirovina prelazi 265 Eura s tim da će se podaci iz prijave uspoređivati sa službenom evidencijom.
Prijava i preuzimanje bona se može izvršiti u Gradskoj upravi, Obala dr. Franje Tuđmana 2, II. kat, soba br. 8. radnim danom od 08.00 – 10.30 sati i to od ovog petka 1. prosinca pa sve do 22. prosinca 2023.godine.
Uz prijavu je potrebno priložiti osobnu iskaznicu, te odrezak o isplati mirovine, a ukoliko osoba nije u mogućnosti osobno podignuti poklon bon može se javiti na telefon 053/881-162.