Izbori su prošli

Veliki delnički projekt stoji, završetak multifunkcionalne sportske dvorane još uvijek “u zraku”

Marinko KrmpotićDELNICE – Tijekom svibnja, u predizborno doba, predstavnici Primorsko-goranske županije održali su u Delnicama tiskovnu konferenciju te objavili ishodovanje građevinske dozvole za poslove vezane za završetak radova na multifunkcionalnoj sportskoj dvorani u Delnicama.


Više od dva mjeseca prošlo je otada pa me zanima je li se bilo što napravilo i kakvo je stanje s tom dozvolom i nastavkom projekta, pitao je na sjednici Gradskog vijeća Delnica Ivica Knežević (Lista birača Volimo Delnice) podsjetivši kako je on, tada kao gradonačelnik Delnica, na toj tiskovnoj skrenuo pozornost na činjenicu da Grad Delnice neće imati financijske mogućnosti sudjelovati u projektu koji bi, po nekim procjenama, vrijedio 16 milijuna kuna.


Odgovorila mu je gradonačelnica Katarina Mihelčić rekavši kako se nada da će kandidatura za sredstva EU-a, u okviru kojih se u predstojećem razdoblju od 2021. do 2027. godine planiraju izdvajanja i za sportsku infrastrukturu, biti uspješna i za taj projekt o čijem će stanju na narednoj sjednici Gradskog vijeća Delnica imati više podataka.