Edukativni projekt

U Delnicama postavljena putujuća interaktivna izložba “Euro na kotačima”

Marinko Krmpotić

Delnice će na istoj lokaciji biti njezin domaćin i sutra, i to od 9 do 14 satiNa parkiralištu ispred kafića “Americano” danas je u Delnicama postavljena putujuća interaktivna izložba “Euro na kotačima”, edukativni projekt koji se provodi u sklopu informativne kampanje za zamjenu hrvatske kune eurom u organizaciji Vlade i Hrvatske narodne banke, uz sufinanciranje Europske unije.


Uz Delnice ova interaktivna izložba bit će održana u još 26 hrvatskih gradova, a multimedijski sadržaji posjetiteljima će pružiti sve relevantne informacije o uvođenju eura kao službene valute.


Ova nesvakidašnja izložba namijenjena je svim uzrastima te nastoji edukacijom i objektivnim informiranjem predstaviti značenje uvođenja eura u osobnom i društvenom kontekstu, a Delnice će na istoj lokaciji biti njezin domaćin i sutra, i to od 9 do 14 sati.
Kao i danas, i sutra će posjetiteljima pomagati i na njihova pitanja odgovarati za ovu priliku posebno pripremljeni edukatori, točnije predstavnici HNB-a i studenti ekonomskih fakulteta iz Osijeka, Zagreba, Rijeke i Splita.