Gradsko vijeće

Svi podržali projekt: Odobrena gradnja stambene zgrade nasuprot stare ambulante u Delnicama

Marinko Krmpotić

Lokacija na kojoj bi trebala biti izgrađena stambena zgrada u Delnicama / Snimio Marinko KRMPOTIĆ

Lokacija na kojoj bi trebala biti izgrađena stambena zgrada u Delnicama / Snimio Marinko KRMPOTIĆ

Prema potencijalnom ulagaču upućeni su brojni zahtjevi koji su ispoštovani pa su, za razliku od ranijih istupa, ovog puta svi gradski vijećnici podržali taj projekt 


DELNICE – Nakon brojnih rasprava, analiza i razmatranja Gradsko vijeće Delnica ipak je prihvatilo mogućnost gradnje stambene zgrade koja bi trebala niknuti nasuprot stare ambulante, neposredno uz jedini delnički kružni tok. Podsjetimo, odluka o gradnji u nekoliko navrata nije prihvaćena, djelomično i zbog peticije koju je dio građana tog dijela Delnica poslao Gradskom vijeću. Prema potencijalnom ulagaču upućeni su brojni zahtjevi koji su ispoštovani pa su, za razliku od ranijih istupa, ovog puta svi gradski vijećnici podržali taj projekt. Na potencijalne probleme ipak je upozorio nezavisni Ivica Knežević podsjetivši na to da je riječ o lokaciji na kojoj je potencijalni investitor izgradnje budućeg hotela planirao parkiralište, a sad je taj prostor dat ulagaču koji tu planira graditi stambenu zgradu.


– Moglo bi se dogoditi da ulagači u hotel, ako se ne riješi, a nikako se ne rješava problem državne čestice uz samu ambulantu na kojoj bi bilo parkiralište, odustane od ulaganja u hotel – upozorio je Knežević.