Manifestacija u Lokvama

Počela Žabarska noć: Bogat fond nagrada, nastupaju Ivana Kovač i Homer

Danijela Mihelčić

Snimila Danijela Mihelčić

Snimila Danijela Mihelčić

Fond nagrada i tombole je ukupno oko 5 tisuća eura što je ugodno iznenadilo i samog načelnika Općine LokveNema tko nije čuo za Žabarsku noć u Lokvama, ali to niti ne čudi s obzirom na tradiciju od 44 godine, doduše uz nekoliko pauza primjerice zbog pandemije koronavirusa. Subota se željno iščekivala, ulaznice su se unaprijed kupovale, a na kavama se raspravljalo o bogatim i vrijednim kako nagradama, tako i o svakoj dobitnoj tomboli.


Fond nagrada i tombole je ukupno oko 5 tisuća eura što je ugodno iznenadilo i samog načelnika Općine Lokve.


Snimila Danijela Mihelčić


 -Moram priznati da smo jako ugodno iznenađeni odazivom na današnju Žabarsku noć i to najviše s našim domaćim Lokvarkama i Lokvarcima. Mislim da su ljudi već bili željni događanja nakon četiri godine pauze. Za danas smo pripremili kako glazbenu, tako i gastronomsku i naravno žabarsku noć. U glazbenom dijelu nakon naše lokalne grupe Homer, nastupit će u ponoć Ivana Kovač. Na meniju će biti pohani žablji kraci, hamburgeri i ćevapi. Za svakoga ponešto. Nadamo se i velikom odazivu na natjecanju u žabljim skokovima koje započinje u 20.30h te će se održati u 3 serije. Samo proglašenje će biti  oko 02.30 h ujutro. Ovim putem se zahvaljujem svim našim sponzorima i sudionicima, svima koji su na neki način pomogli da se ova manifestacija održi. Želim nam svima nama da se zabavimo do jutarnjih sati- poručio je Toni Štimac, načelnik Općine Lokve kojeg smo pronašli u zadnjoj provjeri prije same manifestacije.


Snimila Danijela Mihelčić
 


Mi smo taman došli na otvorenje gdje je voditeljica Ivana Bilen svojim dosjetkama nasmijala goste koji nisu mogli dočekati sam početak. Grupa Homer pozvala je na prvi ples, dok su u redu stajali najhrabriji za prijavu na natjecanje gdje svaki natjecatelj odabere svoju žabu u nadi da je ona – ona pobjednička. Napomena, nije ju potrebno poljubiti da postane princ.


Ako još niste u Lokvama, a ne stignete ove godine, razmislite o idućoj godini!


Benjamin Bašić, Saša Bašić i Bojan Bašić / Snimila Danijela Mihelčić


Snimila Danijela Mihelčić