Lokalni izbori

HSP Mrkopalj: Potrudit ćemo se da nam svima bude bolje

Marinko KrmpotićMRKOPALJ – »Potrudit ćemo se da nam svima bude bolje!«, jasna je poruka HSP-a Mrkopalj svim biračima, a pojašnjavajući je, mrkopaljski pravaši kažu:


– Našim mladima omogućit ćemo pristojan život u Mrkoplju, da ne lutaju po tuđem svijetu trbuhom za kruhom jer svaki odlazak ostavlja njima i njihovim obiteljima na srcima novi ožiljak! Našim starijima, izgradnjom staračkog doma omogućit ćemo da ostare u svojem Mrkoplju, a ne da ih šaljemo u neke domove u koje ni oni sami ne žele. Glas za listu HSP Mrkopalj jest glas za Mrkopalj! Kod nas nema muljanja, mi radimo sa srcem i pošteno!


U naredne četiri godine nastavit ćemo raditi na projektima koje smo mi pokrenuli za naših mandata 2001. – 2009. Krenut ćemo i u nove važne projekte, a to su nastavak realizacije projekata skijališta Čelimbaša i HBC Zagmajna, Poslovne zone Poljice te produžetka skijališta Čelimbaša na vrh Maja. Poticat ćemo malo i srednje poduzetništvo te OPG-ove, naći investitore za starački dom, nastaviti aktualne projekate (kanalizacija, sportski centar iza škole…), omogućiti školarcima i studentima jeftinije autobusne karte te veću jednokratnu pomoć za novorođene – poručuju iz HSP-a, uz poruku da imena ljudi s njihove liste jamče ispunjenje obećanog. Listu čine Josip Grgurić, Tomislav Cuculić, Viviana Grgurić, Marko Grgurić, Ljiljana Tomić, Ruža Grgurić, Vladimir Padavić, Maja Gerić i Josip Mataja.