Fužine

Bregovac predstavio program za drugi mandat: ‘Naša snaga su naši ljudi’

Marinko KrmpotićFUŽINE – Naša snaga su naši ljudi, svi žitelji Općine Fužine. Zajedničkim snagama možemo poboljšati kvalitetu života i osigurati kontinuitet razvoja našega kraja.


Naš tim za načelnika i Vijeće Općine Fužine dokazao se u praksi, svatko na svom polju djelovanja. Odgovorni, stručni i dosljedni smo borci za boljitak cijele zajednice – istaknuo je pri predstavljanju programa rada za iduće četverogodišnje razdoblje David Bregovac, aktualni načelnik Općine Fužine i kandidat za novi, njegov drugi mandat u kojem će, istaknuo je, nastaviti ulagati u mlade obitelji i djecu, pružati podršku starijim i onemoćalima, poticati razvoj OPG-ova i poduzetnika, ulagati u javnu rasvjetu, unapređivati sustav gospodarenja otpadom, ulagati u razvoj turističkih manifestacija te razvijati društvene sadržje za sve generacije.


– Kraju ćemo u idućem mandatu privesti za ovog započete projekte novog vodoopskrbnog i kanalizacijskog sustava vrijednog 90 milijuna kuna, uređenje rekreacijskog centra i izletišta Vicićev most te prve i druge faze tematske edukativne staze oko jezera Lepenica. Naravno, krenut ćemo i u druge projekte, pri čemu nam je u prvom planu izgradnja zaobilaznice Fužina za koju u cijelosti imamo spremnu svu potrebnu dokumentaciju, uredit ćemo trgove u Fužinama i Liču, sagraditi multifunkcionalnu sportsku dvoranu u Vratima te sanjkalište i malo skijalište u Adrenalinskom centru u Vratima, a uložit ćemo i u nove turističke sadržaje na području Ličkog polja te nastaviti projekt POS-ovih stanova – najavio je Bregovac, istaknuvši da je u njegovom mandatu u protekle nepune četiri godine u razne projekte i programe uloženo oko 130 milijuna kuna, što daleko nadilazi okvire izvornog proračuna.