Kuglači

Braća Mrle iz delničkog “Goranina” srebrna na Mlaki

Marinko Krmpotić

Matej i Zvonimir Mrle / Foto G. Tomić

Matej i Zvonimir Mrle / Foto G. Tomić

Mladi kuglači imaju sve bolje rezultateMladi kuglači delničkog »Goranina« sve češće bilježe i pažnje vrijedne uspjehe u seniorskom uzrastu. Najnoviji takav primjer su braća Matej i Zvonimir Mrle koji su na Prvenstvo parova za seniore Kuglačkog saveza Primorsko-goranske županije za sezonu 2021./2022. osvojili odlično drugo mjesto.


Županijsko prvenstvo održano je na kuglani Mlaka u Rijeci i to uz nazočnost 18 parova iz šest kuglačkih klubova.


Foto G. Tomić
Pobjednički par prvenstva je par MKK Rijeka 1 u sastavu Slavko Frelih i Dragomir Perušić s 1.136 srušenih čunjeva, drugo mjesto osvojio je mladi par Goranina 3, braća Matej i Zvonimir Mrle s 1.095 srušenih čunjeva, dok je treće mjesto pripalo paru MKK Rijeka 4, Dinu i ocu Zoranu Kos s 1.091 čunjem.


Pored tri prvoplasirana para, još su dva para MKK Mlake ostvarila plasman na Prvenstvo parova Kuglačke regije zapad koje je na rasporedu 13. veljače u Otočcu.


Uz braću Mrle na županijskom su prvenstvu nastupila još tri para delničkog »Goranina« – Saša Rački i Matej Frlan s 1.084 srušena čunja zauzeli su šesto mjesto i bili nadomak plasmana na prvenstvo Parova Kuglačke regije Zapad, Luka Milošević i Dino Malnar (1.069) zauzeli su deseto, a Karlo Petranović i Martin Latinović (1.062) dvanaesto mjesto.