Neobičan pristup

Bojan Bašić ne želi prije izbora otkrivati program: ‘O tome kasnije, prije su to tek obećanja’

Danijela PlešeLOKVE – Kao nezavisni kandidat koji na nesvakidašnji način pokušava doprijeti do svojih birača, za načelnika Općine Lokve kandidirao se Bojan Bašić. On, naime, nema konkretan program koji bi prezentirao svojim biračima jer smatra da takav treba donijeti samo ako bude i odabran.


– Onda treba raditi, prije toga su samo obećanja, kaže Bašić te dodaje da nema smisla kucati od vrata do vrata te dijeliti poklone jer od toga mještani nemaju ništa, treba djelovati i mijenjati ono što ne valja.


– Lokve su oduvijek moj dom i želim ovdje ostati sa svojom obitelji, u općini koja ima budućnost, samo treba donijeti određene promjene. Inače radim kao drvosječa te imam svoj obrt za drvenariju. Slobodno vrijeme provodim sa svojom obitelji, uz suprugu i djecu, ali sam aktivan i u DVD-u Lokve. Kandidirao sam se kao nezavisni kandidat jer sam se već nekoliko puta u razgovoru sa sumještanima dotaknuo te teme, a oni su mi bili velika podrška pa sam pomislio: »Zašto ne?!«, pojasnio je Bašić te najavio da bi kao načelnik poradio na boljoj komunikaciji između Općine Lokve i lokalnog komunalnog poduzeća te na većoj čistoći samoga mjesta, pogotovo na ulazima u mjesto, a stao bi na kraj i pojedinim poskupljenjima, primjerice grobarina.
No, Bašić naglašava da na izbore ide takav kakav je, kakvim ga mještani znaju, bez lažnih obećanja.