Od petka do nedjelje

Zagreb Music Fair – prvi sajam novih i rabljenih instrumenata, glazbene opreme, hi-fi tehnike, gramofonskih ploča…

P. N.

Osim instrumenata i glazbene opreme, organizatori su zamislili proširiti ponudu koja će se dopasti i krajnjim korisnicima glazbe. Tako će u okviru sajma biti moguće kupiti i prodati nosače zvuka, ploče, CD-ove, kazete, knjigePo prvi puta u Zagrebu i Republici Hrvatskoj organizira se veliki sajam novih i rabljenih glazbenih instrumenata, koncertne produkcije, prodaje ploča, glazbene produkcije, brojnih audio i video radionica, škola zvuka i svjetla, te škola sviranja glazbenih instrumenata.


Zagreb Music Fair po prvi puta u Hrvatskoj okuplja na jednom mjestu sve proizvođače i distributere glazbenih instrumenata, glazbene opreme, koncertne produkcije i nakladništva. Fender, Gibson, Ibanez, Yamaha, Ludwig, Premier samo su neki od brandova prisutnih na sajmu, a veliki broj iznenađenja, točan raspored programa i imena izlagača objavljivati će se neposredno prije početka sajma koji se otvara ovog petka 4. veljače i traje do nedjelje 6. veljače.


Svi ljubitelji glazbe moći će u tri dana sajma doživjeti glazbu u svim njezinim aspektima, a ZMF nudi mogućnosti prezentacije za sve tvrtke – od ključnih “igrača na tržištu” do malih proizvođača. ZMF nudi uzbudljive događaje za sve glazbene profesionalce, kao i za glazbene entuzijaste. ZMF poziva ne samo glazbenike i autore, već i programere sadržaja, stručnjake za izdavaštvo, poslovne programere i glazbene influencere na druženje.
Osim instrumenata i glazbene opreme, organizatori su zamislili proširiti ponudu koja će se dopasti i krajnjim korisnicima glazbe, konzumentima zbog kojih glazbenici i stvaraju svoju glazbu. Tako će u okviru sajma biti moguće kupiti i prodati nosače zvuka, ploče, CD-ove, kazete, knjige. Kako je najavljeno, posjetitelji će moći isprobati instrumente i glazbenu opremu.


Atraktivan zabavno-edukacijski program sa radionicama, susretima, tribinama, interaktivnim glazbenim aktivnostima poziva sve koji vole i žive glazbu.


Zagreb Music Fair bit će održan u HALI, multimedijalnom centru na adresi Slavonska Avenija 3B.