Snapchat

Srušila se popularna aplikacija, a korisnici bijesne: “Ogromna ste kompanija, popravite to sra**!”

P. N.

FOTO/iStock

FOTO/iStock

Žalbe i prigovori su ubrzo prebačeni na Twitter gdje su korisnici Snapchata iskazivali svoje nezadovoljstvo.

MSN prenosi da korisnici Snapchata nailaze na poteškoće prilikom prijave u aplikaciju, čitanja poruka i slanja sadržaja.
DownDetector, koji prati “padanja” mrežnih stranica, uočio je nagli porast problema. Mapa prikazuje da korisnici imaju problema diljem SAD-a, Europe i Australije. Od prijavljenih problema, 76 posto ih se odnosi na probleme primanja i slanja sadržaja te osvježavanja naslovnice.  


Žalbe i prigovori su ubrzo prebačeni na Twitter gdje su korisnici Snapchata iskazivali svoje nezadovoljstvo zbog nemogućnosti pristupanja porukama njihovih kontakata.


“Ovo sam ja dok pokušavam otvoriti obavijest Snapchata koja nestaje jer poruke ne rade”, “Dosta mi je što Snapchat pada bar jednom dnevno. Velika ste kompanija. Popravite svoja sra**”, samo su neki od komentara ljutitih korisnika. 
Nije jasno što je prouzročilo probleme niti koliko će ih dugo aplikacija imati. 


Prema DownDetectoru, aplikacija od početka mjeseca ima problema. Korisnici društvene mreže su frustrirani učestalim problemima pa je jedan napisao: “Snapchat pada od 15. ožujka 2018.”


8. ožujka, korisnici nisu mogli slati sadržaj korisnicima niti ga primati, a kažu i da su dobivali obavijesti o porukama na aplikaciji kojih nigdje nije bilo.