Edukacija: Osnove 3D printa

Asja Perović, dr. med.

Zanima vas 3D printanje i 3D modeliranje? Želite ići u korak sa tehnologijom, vremenom i konkurencijom?Bilo da ste student, srednjoškolac, poduzetnik ili samo zainteresirani za tehnologiju 3D printa i 3D modeliranja, edukacija o osnovama 3D printa u trajanju od 30 sati pomoći će vam da ovladate osnovnim vještinama potrebnim za izradu funkcionalnih trodimenzionalnog modela koji će poboljšati vašu svakodnevicu!


Želite li implementirati tehnologiju 3D printa u vaše poduzeće ili obogatiti vaš životopis te biti ispred konkurencije ili samo steći nova znanja o tehnološkom napretku, ova edukacija namijenjena je za vas.
Saznat ćete kako 3D tehnologija olakšava svakodnevni život te ćete naučiti sve o tehnologiji 3D printa. Svi polaznici educirati će se na primjerima primjene 3D tehnologije iz stvarnog života, a praktičnoj nastavi uvelike će doprinijeti HD 3D printer i 3D skener koji se nalaze u radionici. 


Savladajte osnove 3D printa i 3D modeliranja i steknite vrijedna znanja o tehnologiji budućnosti.


Edukacija se održava u vrhunsko opremljenoj informatičko-tehničkoj radionici Riječke razvojne agencije Porin, a predavači su eksperti i iskusni profesionalci specijalizirani za područje 3D modeliranja i 3D printa.


Nakon edukacije, polaznik stječe certifikat o završenoj edukaciji u trajanju od 30 sati, o osnovama 3D printa i 3D modeliranja, koji mu jamči otvorena vrata u svijet novih tehnologija.


Prijaviti se možete na 051/634–333 ili mailom na [email protected]


Dodatne informacije možete saznati na Porin.hr i  Najava edukacije osnove 3d printa