Otkrivaju svoje godine

Ekipa fotkama pokazuje koliko je dugo na internetu: “Čujete li zvuk spajanja na net gledajući ovo?”

S.M.

Foto: iStock, Wikipedia

Foto: iStock, Wikipedia

Danas nam je nezamislivo pričekati da netko od ukućana završi s telefonskim razgovorom da se možemo spojiti na internetIako su mnogi od nas odrasli uz internet koji nam je postao neizostavan dio svakodnevnog života, oni nešto stariji svjedočili su njegovim početcima.


Možda nam je danas nezamislivo pričekati da netko od ukućana završi s telefonskim razgovorom da se možemo spojiti na internet, ali nekada je to bilo sasvim normalno.


9gag je korisnike društvenih mreža zamolio da otkriju koliko su stari slanjem fotki koje pokazuju koliko su već dugo na internetu. Iako se aplikacije MSN sjećamo kroz maglu, mlađem djelu redakcije većina ovih situacija nije poznata 🙂
“Računala su bila velika koliko i prostorija u kojoj se nalaze”, stoji u jednom od prvih komentara ispod objave, a odmah iza njega slijedi i komentar s mnoštvom “lajkova” u kojem piše: “Čujete li zvuk spajanja na net gledajući ovo?” uz fotku ikone za povezivanje na internet.


“Nije li čudno pomisliti da, kada smo se posljednji put prijavili na MSN, nismo niti znali da će nam to biti posljednji put?”, upitao se jedan od korisnika.


Neki su se prisjetili i vremena kada je trebalo nevjerojatno puno sati da se nešto downloada s interneta, a prisjetili su se i diskete.


Sjećate li se i vi ovakvih problema?