Značajan porast zanimanja za brze online zajmove

NL Promo

Sve veća popularnost online zajmova leži u dostupnosti i jednostavnosti poslovanja putem internetske stranice ili mobilne aplikacije, transparentnosti izračuna te brzini isporuke novca.Tako bismo u jednoj rečenici objasnili fenomen sve veće popularnosti brzih online zajmova, kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj, osobito u posljednjem desetljeću. U nastavku teksta upoznajemo vas sa zanimljivim činjenicama na tu temu te pobliže sa samim uvjetima korištenja usluge online mikrokreditiranja.


 


Popularnost online zajmova – zakonitost i jasnoća poslovanja
Popularnosti online pozajmica svakako je pridonijela i digitalizacija koja postaje sve važniji aspekt svakodnevnog modernog načina života.


S obzirom na popularnost korištenja online zajmova, neka od najvećih tržišta EU-a su: Francuska, Italija, Španjolska, Poljska, Grčka, Belgija, Austrija i Nizozemska, a i ostale članice EU-a također brzo prihvaćaju tržište.


Ulaskom Hrvatske u EU i širenjem tržišta i građani Hrvatske sada imaju priliku koristiti ove brze mikrokredite. Financijske institucije, poput Cash-Expert-a, bave se uslugom dodjeljivanja brzih online zajmova.


Njihov sustav brzih online pozajmica hrvatskom je tržištu predstavljen u već izbrušenom i vrlo uspješnom obliku:


  • poslovanje u skladu s EU direktivama
  • vrlo jasni tekstovi na internetskim stranicama
  • kristalno jasan izračun svih davanja
  • nema nikakvih skrivenih troškova
  • otvorenost za svu potrebnu komunikaciju
  • usklađenost s najnovijim IT standardima (kvalitetna i sigurna mobilna aplikacija)


Kako prepoznati kvalitetnog zajmodavca?


Do kvalitetnog zajmodavaca možemo doći na nekoliko načina, a istražujete li ga na internetu, otkrit ćete ima li dobru reputaciju i je li s razlogom stekao svoj kredibilitet.


Već i samim prvim pogled na internetsku stranicu takvog zajmodavca, doznajemo potrebne detalje – jasan i detaljan opis ponude, svih uvjeta i izračuna na hrvatskom jeziku; mogućnost dodatnog informiranja putem razgovora s agentom itd. Jednostavno, sa svime ste upoznati prije nego se za ikakav zajam odlučite i na njega pristanete.


 


Razvoj digitalizacije u korist online zajmova


Razvoj novih tehnoloških rješenja, sve veća sklonost digitalnim sadržajima, promjene ekonomskih uvjeta te rast i prihvaćanje internetskog pozajmljivanja neki su od glavnih pokretačkih čimbenika koji su promijenili europsko i hrvatsko tržište potrošačkog kreditiranja.


Zahvaljujući sve većoj uporabi pametnih telefona, sve nam je nadohvat ruke, pa tako i novac.


 


Kako ostvariti online zajam?


Zajam tvrtke Cash-Expert, u iznosu od 500 ili nekoliko tisuća kuna, možete zatražiti iz ugodnosti svog doma ili s bilo koje lokacije, nadasve jednostavno i brzo. Možete to učiniti putem mobilne aplikacije ili putem internetske stranice


0 – 24 h svaki dan, 7 dana u tjednu!


 


Važno je da posjedujete sredstva za komunikaciju: e-mail adresu i aktivan telefonski ili mobilni broj te pristup internetu.


U slučaju da niste zaposleni ili nemate redovita primanja, nećete biti u mogućnosti dobiti zajam jer je jedan od ključnih uvjeta upravo da imate redovita primanja. Također je važno da ste punoljetan državljanin Republike Hrvatske koji ima neblokiran i nezaštićen tekući račun.


Za odobrenje online zajma tvrtke Cash-Expert ne treba vam jamac niti zalog pokretnine, nekretnine ili depozit. Za razliku od privatne pozajmice novca, nikome nećete morati objašnjavati zašto vam novac hitno treba.


Osim što ćete na internetskoj stranici pronaći jasno predočen izračun pristojbe i plan povrata novca, potrebna je uistinu minimalna količina dokumentacije.


Po odobrenju zahtjeva, zatražen iznos u kunama brzo će biti isplaćen na vaš tekući račun, nerijetko i u roku od samo 15 minuta nakon odobrenja zahtjeva.


Pridružite se milijunima korisnika online zajmova koji ovim putem svakodnevno dolaze do novca potrebnog za rješavanje manjih prolaznih financijskih izazova – posjetite stranicu Cash-Expert.