Xiaomi smarthome uređaji za ljepši život

NL Promo

Xiaomi Mi usisavač MOP P

Xiaomi Mi usisavač MOP PVrijeme darivanja nam je sve bliže i bliže pa smo ti pripremili najkreativnije ideje iz ponude odličnih Xiaomi smarthome uređaja. Dani provedeni kod kuće postat će ugodniji bez previše obaveza i zato    pogledaj našu ponudu i izaberi neki od Xiaomi uređaja za sebe ili tebi dragu osobu.


Biraj Xiaomi Mi usisavač MOP P za čist i ugodan dom već za 2469 kuna koji je savršen poklon za svakoga. Ovaj mali i tihi uređaj stati će svugdje, a može se programirati za planirano čišćenje ili njime možeš upravljati daljinskim upravljačem. Opremljen je sa 12 senzora i zato s lakoćom prelazi preko manjih prepreka i stvara si plan čišćenja.


Za čišćenje zraka tu su odlični prošišćivači zraka već od 1329 kuna. Odlikuju se modernim dizajnom i imaju iznimno učinkovito i tiho djelovanje, tako da se mogu koristiti i danju i noću. Pročišćivači su opremljenim HEPA filterima koji eliminiraju i do 99,97% čestica, već prilikom prvog filtriranja. Njima se može upravljati putem aplikacije tako da ćete sve obavijesti pratiti putem svog pametnog telefona.


Xiaomi prošišćivači zraka
Bilo da želiš stvoriti ambijentalni ugođaj, čitati ili pak radiš od kuće pravi odabir za tebe je  Xiaomi pametna rasvjeta. Modernog i minimalističkog dizajna uklopit će se u svaki dom. Biraj Xiaomi Mi Yeellight ambijentalnu lampu Candela već od 474 kuna koja imitira svijeću ili Mi LED Stolnu lampu već za 331 kunu koja ima 4 različita načina rada ovisno o tvojim potrebama. Svim svjetiljkama moguće je upravljati putem aplikacije za što lakši rad.


Stolna lampa


Iz Xiaomi obitelji dolaze nam i vrhunski električni romobili Xiaomi Mi električni romobil 1S i Xiaomi Mi električni romobil Essential. Romobili su dizajnirani za udobnost u pokretu, a može ih se spremiti bez problema, zahvaljujući činjenici da se sastavljaju za samo 3 sekunde. Obzirom da iz Xiaomija jako brinu o sigurnosti vozača i pješaka zanimljiva značajka je da se aktiviraju nakon povezivanja na MI Home aplikaciju putem Bluetootha nakon čega je potrebno pogledati video o sigurnoj vožnji.


Xiaomi Mi električni romobil


Također, u ponudi imamo i Xiaomi Smart4u pametne kacige već za 436 kuna koje su opremljene sa 7 svijetlećih LED lampica upozorenja i vidljive su na udaljenosti većoj od 180 metara. Vanjska ljuska materijala napravljena je od čvrstog materijala (polikarbonat) dok unutrašnjost koristi uvezeni PSI-205T EPS visoke gustoće (polistirenska pjena).


Sigurnost doma ili ureda osigurava ti Xiaomi Mi Smart 360° kamera već za 331 kunu. Elegantnog izgleda, vrlo je jednostavna za instaliranje, a povezuje se s aplikacijom. Ima inteligentni sustav detektiranja pokreta, alarm, snimanje fotografija i videa i slanja obavijesti na tvoj pametni telefon u stvarnom vremenu.


Xiaomi Mi Smart 360° kamera


 


Pogledaj Xiaomi ponudu