Vrhunska rješenja za bezubost, najnaprednije stomatološke metode i wellness ujedinjeni u klinici Ortoimplant Dental SPA u Zagrebu

NL Promo

Snažni zubi su oduvijek simbol dobrog zdravlja i zdravog stila života, a gubitak zuba ima fiziološke, ali i psihološke posljedice. Određeni tipovi hrane postaju izazov, a samopouzdanje pretrpi značajan udarac. Čak i kada se rješavanju tog problema doskoči zubnim protezama, šteta je popravljena samo estetski, ali proteze nikada neće moći funkcionalno nadoknaditi gubitak pravih zuba. Trajno rješenje postoji, a dolazi u obliku implantata.

Implantati funkcioniraju kao prirodni zubi – najviše su estetske vrijednosti, a vratit će se i osjećaj prirodnih zuba. Mogu se opisati kao umjetni korijen (izgrađen od titana – jednog od najčrvšćih materijala na svijetu) ugrađen u kost koji služi kao zamjena prirodnom korijenu zuba. Zubni implantati štite vaše zdrave zube. Sa zubnim implantatima, opet ćete moći jesti bez brige da će vam zub ispasti ili da ćete ga izgubiti, a o snazi ugriza da ne pričamo. Zubni implantati daleko su  superiornija metoda rješavanja problema od proteze. Zubni implantati brišu i godine s lica jer osiguravaju strukturu koju lice treba kako bi izgledalo mlađe. Oni se mogu ugraditi svima.


Zahvaljujući napretku stomatološke tehnologije i najnovijim implantološkim metodama, moguće je nakon samo nekoliko sati u stomatološkoj klinici vratiti se svakodnevnim obvezama s novim, “trećim” zubima. Zato, zbogom protezama, jer vas najsuvremenije implantološke metode i vrhunska usluga, udaljena svega sat i pol vremena vožnje, čekaju u Ortoimplant Dental Spa klinici u Zagrebu, u sigurnim rukama dr. Zdenka Trampuša i njegovog tima.


Ortoimplant Dental SPA


Dr. Zdenko Trampuš sa svojim timom vrhunskih stručnjaka dentalne medicine posjeduje najnaprednije stupnjeve stručne naobrazbe i međunarodnu certifikate, uz više desetljeća iskustva u implantologiji. Nakon diplome na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, dodatnu izobrazbu i znanje s područja implantologije stekao je na prestižnom UCLA sveučilištu (University of California Los Angeles u Sjedinjenim Američkim Državama), a implantološki koncept All-on-4 usavršio je u Kliničkom centru Malo u Lisabonu. Dr. Trampuš je poznat po neprestanom usavršavanju metoda te predstavljanju i uvođenju najsuvremenijih tehnologija u stomatološku praksu, među koje se ubrajaju i najnaprednije metode rješavanja bezubosti: All-on-4Zygoma All-on-4 i pterigoidni implantati.


Dr. Zdenko Trampuš


Inovativna metoda All-on-4 omogućit će vam potpunu rekonstrukciju zubnog niza na samo četiri implantata! Ugradnja je softverski navođena i brzo ćete se moći vratiti svojim svakodnevnim obvezama. Klinika koristi najkvalitetnije zubne implantate na tržištu, a najmodernijim metodama se uklanja potreba za proširenjem kostiju ili podizanjem sinusa.


Često se Ortoimplant Dental SPA tim susreće s problemima povučene kosti čeljusti – što se događa kada je pacijent duže vrijeme bez jednog ili više zuba. Pri dentalnim implantološkim zahvatima je ponekad potrebno i nadograđivati kost, ali uz najsuvremeniju Zygoma All-On-4 metodu ta prepreka se preskače, a samim tim nema ni potrebe za dugotrajnim procesom oporavka te trošenjem dragocjenog vremena na iščekivanje novog osmijeha.


Pterigoidni zubni implantati su novost u svakodnevnoj kliničkoj praksi – oni su alternativna opcija iskorištavanja preostale čeljusne kosti kao sidrišta za implantate koja vas također može pripremiti za kvalitetniju budućnost i samopouzdan osmijeh.


Prvi pregled i dijagnostika, čija novčana protuvrijednost može ići i do 5.000 kuna, su besplatni. Zato, ne odgađajte priliku da napokon učinite nešto za sebe, naručite se putem kontakt forme na službenoj stranici ili nazovite na +385 99 4803 700. Javit će vam se simpatični gospodin Daniel i rado odgovoriti na sva vaša pitanja!


Prijavom na prvi pregled osiguravate si besplatnu dijagnostičku obradu koja obuhvaća funkcionalno-dijagnostički pregled uz MFA, RTG snimanje ortopantomograma, ortodontsku dijagnostiku te savjetovanje u vezi s odgovarajućom terapijom i potrebnim zahvatima koji će riješiti vaš problem. Na funkcionalno-dijagnostičkom pregledu uzimaju se otisci gornje i donje čeljusti, prijenosi obraznim lukom te centrički zagriz, a zatim se rade intraoralne i ekstraoralne fotografije dok se na specijalističkom ortodontskom pregledu uz sve navedeno dodatno obavljaju i testiranja zgloba te žvačne muskulature. Nakon obavljene dijagnostike zagrebački stručni tim liječnika Ortoimplant Dental Spa klinike analizira gotove modele i fotografije te vam predlaže odgovarajuću terapiju.


Jedinstveno opuštajuće SPA iskustvo za vas i vaše bližnje samo u Zagrebu, s ciljem da vas  opusti prije stomatoloških zahvata te vas njeguje nakon zahvata. Od terapijske limfne drenaže, masaže, aromaterapije preko terapije kisikom do biomagnetne rezonancije, Dental Spa koncept pruža mir i kratak, ali sladak bijeg od ubrzane svakodnevice.


Dental Spa koncept je dokaz kako posjet stomatologu može biti i ugodno iskustvo. Komplet stomatoloških usluga i wellnessa na jednom mjestu je i savršen poklon za vaše bližnje koji pate od najrazličitijih dentalnih problema ili problema bezubosti na bilo koji način! Stoga ovog Božića spojite ugodno s korisnim te Advent u Zagrebu provedite s novim osmijehom!Naručite sebe ili vaše bližnje putem kontakt forme na službenoj stranici ili nazovite na +385 99 4803 700 i saznajte od gospodina Daniela sve što vas dodatno zanima.