Uz Inin Arktik do trogodišnje zalihe goriva!

NL Promo

Ovih dana termometar često prelazi u minuse koji posljedično stvaraju razne poteškoće, uključujući i one prilikom paljenja automobila nakon dužeg stajanja i hladnijeg vremena. S početkom zimskog perioda koje donosi i nepredvidive uvjete u prometu, na Ininim maloprodajnim mjestima se već tradicionalno može pronaći Eurodizel Arktik gorivo koje je posebno razvijeno za vožnju u ovakvim uvjetima.


Naime, gorivo Arktik razvijeno je od visokovrijednih komponenti koje jamče iznimna niskotemperaturna svojstva, a kombinacijom točke filtrabilnosti najviše -30 °C i točke zamućenja najviše -10 °C osiguran je miran start i neometan rad motora i u najizazovnijim zimskim uvjetima. Njegovim korištenjem svakako će se izbjeći rizik od smrzavanja goriva u motoru te ozbiljnih i skupih kvarova koje može smrzavanje prouzročiti.


Osim ponude Arktika koji će zaštititi automobil od prevrtljivih vremenskih uvjeta, ove zime u tijeku je i Inina nagradna igra „INA nagrade tope minuse“ u kojoj Inini kupci mogu osvojiti zalihu goriva za iduće tri godine.* Svi oni koji u razdoblju od 14. prosinca 2020. do 14. veljače 2021. godine posjete bilo koje Inino maloprodajno mjesto te natoče Eurodizel Arktik, Class Plus goriva, ostala goriva iz Inine ponude, kao i ako kupe nešto iz asortimana robe široke potrošnje ili ponude Fresh Cornera u ukupnoj vrijednosti računa od 250 ili više kuna, mogu se prijaviti na nagradnu igru. Prijave se vrše putem SMS poruke s ključnom riječi INA, brojem računa, svojim imenom, prezimenom i adresom (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60010 (2,40 kn/SMS). Prijaviti se može i ispunjavanjem potrebnih podataka putem obrasca na stranici www.ina.hr gdje se može pronaći i više informacija o nagradnoj igri.


Iako zime više nisu oštre kao što su bile, ipak je važno da svog limenog ljubimca pripremimo za duže stajanje te kombinaciju niskih temperatura, hladnoće, leda i snijega koje često donose situacije koje bismo rado izbjegli. Ove zime otopite minuse s Inom i pobrinite se da vaše vozilo bude spremno za sve vremenske prilike.*Period od tri godine je definiran na temelju vrijednosti na kartici u iznosu od 32.000,00 kuna, uz prosječnu cijenu goriva od 9,00 kn/L i prijeđenu udaljenost od 15.000 km. Moguća su odstupanja ovisno o vrsti i cijeni goriva te potrošnji vozila i prijeđenoj udaljenosti.