Ušteda na vašem pragu – najveći izbor klima uređaja, dizalica topline i grijalica u Rijeci i Primorju

NL Promo

Ljeto je lagano na zalasku, a glavna tematika ćakula, barem u većini slučajeva, rastuća je cijena energenata. Dolaskom hladnijih dana, velika je to briga za gotovo svako kućanstvo, bez obzira na broj kvadrata i ukućana. Mjesečni budžeti ove će zime biti napregnuti u svim obiteljima.


Kako bi se mogli adekvatno obraniti od galopirajućih porasta režijskih troškova, reagirajte na vrijeme, te sustav grijanja u svome domaćinstvu zamijenite ili obnovite najefikasnijih sustavom koji vam vaš budžet dopušta. Klimatizacija.hr je najveći lanac specijaliziranih trgovina klima uređajima, dizalicama topline te svih vrsta električnih grijalica u Hrvatskoj, a odnedavno je svoja vrata otvorila u riječkoj četvrti Mlaka, konkretnije na adresi Luki 56a.


Posjetite li našu riječku trgovinu, koja je od riječke obilaznice udaljena svega par minuta, jednako kao i od gradskog Korza, dočekat će vas stručan i iskusan tim naših djelatnika koji će vam u najkraćem mogućem roku riješiti sve vaše zahtjeve i prohtjeve, ma koliko oni specifični bili.Izložbeno-skladišni prostor naše trgovine u Rijeci prostire se na 300 kvadrata, dok će vas u izložbenom dijelu dočekati gotovo 50 različitih modela klima uređaja, svih cjenovnih razreda, dizajna, boja i funkcionalnosti. Uz to, u ponudi imamo dizalice topline proizvođača Mitsubishi Electric, Fujitsu, Hyundai i Toshiba, te iznimno široku ponudu svih vrsta grijalica, odvlaživača i ovlaživača zraka. Provjerite našu ponudu dizalica topline.


Ponuda klima uređaja sastoji se isključivo od probranih i iznimno kvalitetnih brendova – Hyundai, Fujitsu, Mitsubishi Electric, Q-Zen, Toshiba, Trotec, Galletti i Olimpia Splendid. Potvrđuje to i činjenica da brojne modele prati 5-godišnje jamstvo na uređaj, odnosno 10-godišnje jamstvo na kompresor klima uređaja.Tražite li način da smanjite potrošnju električne energije, te na taj način izravno čuvate kućni budžet, izaberite neki od brojnih klima uređaja A+++ energetskog razreda, koji startaju već od 3.997,12 kn. Velika većina uređaja u ponudi dolazi serijski opremljena WiFi modulom koji omogućava upravljanje klimom putem vašem pametnog telefona ili tableta, bez obzira gdje se nalazite.


Polažete li veći značaj na kvalitetu zraka koji udišete u vašem prostoru, imamo za vas nekoliko prijedloga. Hyundai Premium UV Inverter uređaj opremljen je UV lampom (ultraljubičastom lampom) koja vrlo efikasno sterilizira i neutralizira viruse, bakterije i gljivice te je sjajna nadopuna kvalitetnom anti-alergijskom filterskom sustavu i ionizatoru zraka koje ovaj uređaj posjeduje.Želite li pak svoj dom ukrasiti dizajnerskom klimom Kirigamine Style koja ponosno nosi nagradu ‘Good Design Award’ i dostupna je u četiri boje – bijela, biserno bijela, crvena i crna – to možete učiniti na našoj adresi. Flagship model japanskog proizvođača Mitsubishi Electric opremljen je najpreciznijim Plasma Quad Plus filterskim sustavom koji pouzdano uklanja 99% štetnih čestica iz zraka u samo 115 minuta, te je jedan od najtiših i najnaprednijih klima uređaja na tržištu.


Poželite li pak svoj dom oplemeniti vrlo skladnim modelom klima uređaja kojega krasi iznimna energetska učinkovitost (A+++ ER) i iznimne performanse u funkciji grijanja, ne morate tražiti dalje od Fujitsu Advance Inverter modela, koji će vam pružiti sve navedeno po vrlo razumnoj cijeni.


Pozivamo vas da obiđete našu trgovinu, razgledate ponudu klima uređaja, odvlaživača, ovlaživača, pročistača, grijalica te kompletan popratni materijal za instalaciju klima uređaja. Tijekom ljetnih mjeseci otvoreni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 16h. Nazvati nas možete na 051 347 565 ili nam možete poslati mail na [email protected]


Kompletna ponuda klima uređaja i kompletnog asortimana dostupna je na adresi klimatizacija.hr