Uručen Mercedes sretnoj dobitnici u Ininoj nagradnoj igri

NL Promo

Atraktivna nagrada, luksuzni osobni automobil Mercedes GLA 180, uručen je jučer sretnoj dobitnici Ireni Pavlović iz Svete Nedelje u sklopu Inine nagradne igre „Na Inu skreni i po Mercedes kreni“.

Kroz prosinac i siječanj u tijeku je bila Inina nagradna igra u kojoj su kupci imali priliku osvojiti spektakularne nagrade, a ostvareno je gotovo 910 000 prijava, uključujući dvostruke prijave kroz INA Loyalty. INA je nagrađivala kupce s ukupno 114 dnevnih nagrada – INA karticom od 132,72 eura / 1000 kn, jednom tjedno s obiteljskim putovanjem u vrijednosti većoj od 2600 eura / 20 000 kn, posebnom nagradom od 1000 l Class Plus goriva samo za kupce Class Plus goriva te s čak dva Mercedesa GLA 180. Na Ininom maloprodajnom mjestu Gradna-sjever sretnoj je dobitnici jučer svečano uručena prva mjesečna nagrada – Mercedes GLA 180: „Još uvijek dolazim k sebi, jer ovakve vijesti se ne primaju svaki dan! Baš se radujem novom automobilu i preporučam svima da putuju s Inom i obavezno sudjeluju u njihovim nagradnim igrama. Članica sam INA Loyalty programa i vjerujem da mi je to pomoglo da baš ja budem ta sretnica. Zato ne čekajte i učlanite se i vi u INA Loyalty! Hvala Ini na nagradi!“


Samobor, INA, Gradna Sjever, Foto: Marko Todorov / CROPIX


Ključeve Mercedesa dobitnici je uručila Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje koja je pritom istaknula: „Drago nam je da naši kupci prepoznaju naša nastojanja da ostanemo njihov prvi izbor na putu. Čestitam sretnoj dobitnici naše nagrade i zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovoj atraktivnoj nagradnoj igri, ali i svim kupcima koji zbog naše bogate ponude, vrhunskih goriva, ali i kave dolaze na Inu svakodnevno.“


Na maloprodajno mjesto Gradna-sjever gdje je održano uručenje stigao je i Juraj Šebalj, uspješni reli vozač koji već niz godina surađuje s Inom, kako bi dobitnici natočio prvi spremnik novog Mercedesa vrhunskim Class Plus gorivom.


Samobor, INA, Gradna Sjever, Foto: Marko Todorov / CROPIX


Irena nije jedina dobitnica Mercedesa. INA je naime prekjučer u sklopu iste nagradne igre izvukla i drugog dobitnika Mercedesa, Roberta Grgičevića s Hvara te će mu u narednom razdoblju uručiti i ključeve automobila.


INA čestita svim dobitnicima!