U Matuljima je otvoren novi ovlašteni servis za Opel vozila – Opel Afro kao dio tvrtke AFRO D.O.O.

NL Promo

AFRO d.o.o. tvrtka je utemeljena 1992., a njezini su vlasnici i osnivači započeli s autolimarskom djelatnošću još davne 1972. Tako, već 50 godina uspješno posluju, a klijenti im se obraćaju s povjerenjem.

U Matuljima, gdje je tvrtka Afro d.o.o. smještena, vlasnici automobila marke Hyundai već godinama bezbrižno servisiraju svoja vozila, a od nedavno to mogu činiti i vlasnici Opel vozila jer se, kao dio AFRO d.o.o. tvrtke otvorio – Opel Afro ovlašteni servis.


Kao što je spomenuto, Opel Afro servis nalazi se u Matuljima, u mjestu Mučići nadomak Rijeke, lako dostupnoj lokaciji vozačima sa šireg riječkog područja.


AFRO d.o.o. ovlašteni servis za Opel vozila pruža brzu i pouzdanu uslugu, garanciju kvalitete i originalne dijelove, a dostupne su i druge usluge vrhunskog standarda. Djelatnici tvrtke svakodnevno se usavršavaju i rade na povećanju kvalitete praćenjem potreba klijenata te tako garantiraju da će klijenti za ponuđenu cijenu dobiti pouzdan proizvod i uslugu.


Ususret zimskim danima, skliskim i zaleđenim cestama koje zahtijevaju maksimalan oprez vozača i ispravan rad automobila, djelatnici Opel Afra pružaju besplatnu kontrolu vozila prije zime kako bi vam osigurali bezbrižnu vožnju.Odlična je vijest i da Opel Afro servis pruža uslugu odvoza i dovoza vozila na servis u riječkom i opatijskom području, pa ako nemate vremena dovesti vozilo na servis, oni će to učiniti umjesto vas.


Ako ste negdje udarili i oštetili svog limenog ljubimca vjerojatno mu je potreban mu je limarski popravak. U Opel Afro servisu dobit ćete besplatno zamjensko vozilo tako da ne morate brinuti o prijevozu u periodu kada vam je automobil na popravku.


Osim toga, želimo vam naglasiti da je u tijeku popust na servis. Sve informacije o uslugama i terminima možete saznati pozivom na info telefon +385 51 279 079 ili se javiti putem e-mail adrese [email protected].